Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΤΑ Greeklish και πως μεθόδευσαν στο να αποβλακώσουν τη νεολαία.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΤΑ Greeklish και πως μεθόδευσαν στο να αποβλακώσουν τη νεολαία.

Αθανάσιος πάμμαχον Συνάθης παγκράτιον 9:19am Jul 16

Μας καθιέρωσαν το μονοτονικό σύστημα γραφής για να φτωχύνουν το μυαλό της νεολαίας με σκοπό τη αποβλάκωση τους ώστε να μπορέσουν να επιβάλουν τις γραμμές και τις καινοτομίες της νέας τάξης πραγμάτων.

Απόδειξη αυτών που σας γράφω είναι τα λόγια του εβραίου κισσινγερ, ο οποίος λέει τα κάτωθι:

(Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον
λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή).

Απόσπασμα ομιλίας του Henri Kissinger στην Ουάσινγκτον τον Σεπτέμβρη του 1974...


Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια και το 1982 ο τότε προθυπουργός Α. Παπανδρέου -Υπουργός Παιδείας ο Ελ. Βερυβάκης –με τροπολογία που αιφνίδια προτάθηκε, κοντά στα μεσάνυχτα, όταν η Βουλή των Ελλήνων (συνεδρίαση της 11.1.1982) είχε περατώσει τη συζήτηση και είχε ψηφίσει το ένα και μόνο άρθρο του Νόμου 1228, που αποτελούσε «Κύρωση της από 11.11.1981 πράξης του Προέδρου της Δημοκρατίας περί εγγραφής μαθητών στα Λύκεια της Γενικής και Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως» και με αυτόν ακριβώς τον τίτλο δημοσιεύθηκε στο Α' Τεύχος του φύλλου 15/11.2.82 της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως.

Ένα κεφαλαιώδες, λοιπόν,
ἐθνικό θέμα, το θέμα του τρόπου γραφής των λέξεων μιας πανάρχαιας γλώσσας -τρόπου καθιερωμένου με εφαρμογή πολλών αιώνων- αντιμετωπίστηκε
με ασύγγνωστη, ανατριχιαστική επιπολαιότητα. Διότι: α) εισάγεται προς συζήτηση με άρθρο «της προσκολλήσεως» σε θέμα νόμου άσχετο, β) εισάγεται μεσάνυχτα, όταν η πλειονότητα των βουλευτών απουσιάζει, γ) εισάγεται αιφνίδια , δ) εισάγεται αντισυνταγματικά (προσκολλημένο σε νόμο άσχετο) και ε) εισάγεται χωρίς να ερωτηθεί ούτε ο Λαός -ενώ τότε ακριβώς
υποστηριζόταν πως για δύο στρατιωτικές βάσεις έπρεπε να γίνει.... δημοψήφισμα- ούτε η Ακαδημία Αθηνών, ούτε τα Πανεπιστήμια της χώρας και ιδίως οι Φιλοσοφικές τους Σχολές, ούτε οι Εταιρίες των Συγγραφέων-Λογοτεχνών -παρά την βαρυσήμαντη απόφανση του σοφού καθηγητή και τότε Γεν. Γραμματέα της Ακαδημίας Ι.Ν. Θεοδωρακόπουλου πως «Την
γλώσσα την αναπτύσσουν μόνον εκείνοι οι οποίοι έχουν να ειπούν κάτι, δηλαδή οι πνευματικοί άνθρωποι, και όχι οι απνευμάτιστοι γλωσσοπλάστες και νομοθέτες... Οι γλωσσικοί νομοθέτες δεν έχουν καμιά αρμοδιότητα και ανακόπτουν απλώς την εξέλιξη του γλωσσικού μας πολιτισμού».

Και το σχέδιο σινεχίζεται, μέχρι να χάσουμε εντελώς τη πολιτισμική μας ταυτότητα!!!!


Τώρα μας καταργούν και τα φωνήεντα και τα διπλά σύμφωνα και φωνήεντα, δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει.....