Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟY ΤΗΣ ΙΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Εικόνα
 
ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟY ΤΗΣ ΙΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
 
Διακοπή τῆς μνημονεύσεως τοῦ οἰκουμενικοῦ πατριάρχου Βαρθολομαίου, και από έναν ακόμα ἁγιορείτη, τὸν γέροντα Νεκτάριον ἀπό τὴν Ι. Μονή Ζωγράφου Ἁγίου Ὄρους - Ἄθως.

Ο γέροντας Νεκτάριος είναι 85 χρονών και 44 χρόνια μέσα στο Άγιο Όρος . Σταμάτησε την μνημόνευση του Βαρθολομαίου πριν λίγες ἡμέρες, και την κοινωνία με όλους τους οικουμενιστές.

Εξήλθε από το Άγιο Όρος χωρίς να ζητήσει ευλογία από τον καθηγούμενο της Μονής και από κανέναν άλλον που μνημονεύει τον αιρετικό οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο ως ορθόδοξο επίσκοπο , μη μπορώντας άλλο να βλέπει να προδίδεται η ορθόδοξη πίστη μας από τους οικουμενιστές του Πάπα, και χωρίς να σκεφτεί τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω και του γήρατος. Ας γίνει παράδειγμα ο γέροντας Νεκτάριος προς όλους μας ,και προς τους νεώτερους μοναχούς που ενώ βλέπουν την προδοσία της πίστεως από τους οικουμενιστές λυκοποιμένες , διστάζουν να διακόψουν την μνημόνευση του αιρετικού Βαρθολομαίου για να μην υποστούν τον διωγμό.

Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά προς τον κύριο, να δίνει δύναμη και να προσθέτει πίστη σε όλους τους πατέρες ομολογητές της πίστεως . Ἁμήν.


ΠΗΓΗ
http://neataksi.blogspot.gr/2016/08/44.html