Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ὑπερψηφίστηκε ἀπό 206 βουλευτές ἡ ανέγερσις τοῦ τζαμιοῦ. Μὲ τὴν «σφραγῖδα» τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους τὰ 5 πρῶτα τζαμιά στὴν Ἑλλάδα μετὰ τὸ 1830!!!

 Ὑπερψηφίστηκε ἀπό 206 βουλευτές ἡ ανέγερσις τοῦ τζαμιοῦ. Μὲ τὴν «σφραγῖδα» τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους τὰ 5 πρῶτα τζαμιά στὴν Ἑλλάδα μετὰ τὸ 1830!!!
 
Στὴν ὁλομέλεια τῆς Βουλῆς

Υπερψηφίστηκε από 206 βουλευτές η ανέγερση του τζαμιού

Κατά ψήφισαν οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή - Υπέρ της ανέγερσής του ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.

Με αυξημένη πλειοψηφία, αλλά χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ εγκρίθηκε η διάταξη για την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στον Ελαιώνα από την Ολομέλεια της Βουλής.

Συνολικά, υπέρ ψήφισαν 206 βουλευτές των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημ. Συμπαράταξης, ΚΚΕ, Ποταμιού και Ενωση Κεντρώων ενώ καταψήφισαν οι ΚΟ των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής

protothema,04/08/2016

………………………………………………………………….

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ Ν/Σ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

Με την «σφραγίδα» του ελληνικού κράτους τα 5 πρώτα τζαμιά στην Ελλάδα μετά το 1830!

pronews.gr

του Θεοφράστου Ἀνδρεοπούλου

Με αυξημένη πλειοψηφία, αλλά χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής εγκρίθηκε η διάταξη για την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στον Ελαιώνα από την Ολομέλεια της Βουλής.

Συνολικά, υπέρ ψήφισαν 206 βουλευτές των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημ. Συμπαράταξης, ΚΚΕ, Ποταμιού και Ενωση Κεντρώων ενώ καταψήφισαν οι ΚΟ των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.

Επισημαίνεται ότι όπως ανακοίνωσε το πρωί στη Βουλή ο Ν.Φίλης η κυβέρνηση έχει δώσει άδεια λειτουργίας σε 4 τζαμιά, ένα εκ των οποίων στην Θήβα.

Η πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος έχει μάλλον ξεχάσει ή μάλλον δεν θέλει να θυμάται ότι για το τελευταίο θύμα των ισλαμιστών στην Γαλλία οι δράστες βγήκαν από το τζαμί σαλαφιστών που βρίσκονταν δίπλα στην Εκκλησία όπως είχε καταγγείλει ο ηγέτης της γαλλικής αντιπολίτευσης Φρανσουά Μπαϊρού.

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού PRONEWS, αποκτά πλέον ξεχωριστή σημασία: Η ισλαμική οικονομική διείσδυση στην Ελλάδα της οικονομικής καταστροφής, έχει επεκταθεί ακόμα και σε τομείς που μέχρι πριν από λίγο καιρό φάνταζε αδύνατη και αδιανόητη.

Η μετάλλαξη της άλλοτε κυρίως ορθόδοξης ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται με τάχιστους ρυθμούς.

_________________
«...ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ.»
(Κατά Ιωάννην Η΄-32)