Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ιδού πως εργάζονται οι τερμίτες (οικουμενιστές)...

Ιδού πως εργάζονται οι τερμίτες (οικουμενιστές)...
Mιχαλης Kαρακατσανης

Ιδού πως εργάζονται οι τερμίτες (οικουμενιστές) για την καταστροφή της Ορθοδοξίας:

Από τα αρχικά κείμενα που παραθέτουμε πιο κάτω, έχουν αποκοπεί τα κομμάτια που αποδεικνύουν τα καταχθόνια σχέδια των οικουμενιστών. Έχουμε δηλαδή τη Συνοδική προδοτική Εγκύκλιο του 1920, που γράφει εκτός των άλλων:  1) Για αλλαγή του Ημερολογίου, και 2)  Για  "επικοινωνία των Θεολογικών Σχολών".

Η προδοσία του Ημερολογίου το 1924, είναι γνωστή. Εδώ τώρα αποδεικνύεται άλλη μια, με την εφαρμογή από τους Οικουμενιστές και του τέταρτου όρου της Εγκυκλίου περί "Επικοινωνίας των Θεολογικών Σχολών". Το διαβάζουμε στο κείμενο του π. Γεωργίου Μεταλληνού έτους 2006,  και στο χθεσινό  κείμενο του Ρώσου Μητρ. Ιλαρίωνος 17/10/2012 :

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 1920

Δύναται δε η φιλία αύτη και αγαθόφρων πρός αλλήλους διάθεσις εκφαίνεσθαι και τεκμηριούσθαι ειδικώτερον, κατά την γνώμην ημών, ως εξής:

α) δια της παραδοχής ενιαίου ημερολογίου προς ταυτόχρονον εορτασμόν των μεγάλων χριστιανκών εορτών υπό πασών των Εκκλησιών,
β) δια της επικοινωνίας των Θεολογικών Σχολών….

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ & ΠΑΠΙΣΜΟΣ

Απόσπασμα από ομιλία του π. Γ. Δ. Μεταλληνού, κοσμήτορα της Θεολ. σχολής του Πανεπ. Αθηνών, στην Εκκλησία του Αγ. Αντύπα, στο Γουδί, στις 09-02-06

Και τι κάνουν τώρα; Αυτό το έζησα γιατί ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, κ.τ.λ.. Με πήρε ένας ευσεβέστατος κληρικός από την Κρήτη (Κρητικός με τα όλα του αλλά ορθόδοξος, γιατί πολλοί Κρητικοί δεν είναι ορθόδοξοι) και μου λέει «Παπα-Γιώργη, έχω ένα πνευματικό παιδί, που καμιά φορά έρχεται και στον Άγιο Αντύπα (δεν το γνωρίζω το παιδί). Στο οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας τους είπε ο διευθυντής ότι όλοι μαζί θα πάνε εκδρομή στη Ρώμη και στο Βατικανό. Και τους δίδασκε, πώς θα γονατίσουν για να φιλήσουν το χέρι του Πάπα, για να τον αναγνωρίσουν, δηλαδή, ως Επίσκοπο της εκκλησίας του Χριστού».

Και εδώ, το Ρωσικό κείμενο, χθες από την Ρώμη:

Γεύμα στη Ρώμη παρέθεσε στις 17 Οκτωβρίου 2012 προς τιμήν του Μητροπολίτου Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνος, Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Καρδινάλιος Κουρτ Κοχ, Πρόεδρος του Παπικού Συμβουλίου για την προώθηση της χριστιανικής ενότητος.

Τα μέρη ασχολήθηκαν ακόμα με τη σύγχρονη κατάσταση του διαλόγου Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών στα πλαίσια της Μικτής Διεθνούς Επιτροπής επί του Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Οι συνομιλητές δέχθηκαν το όφελος της περαιτέρω συνεργασίας στον τομέα θεολογικής μόρφωσης και ειδικότερα της ανταλλαγής φοιτητών μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Πατριαρχείου Μόσχας και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Τα συμπεράσματα δικά σας....