Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Οί Χριστιανοκάπηλοι ΝΔ καί ΠΑΣΟΚ ( μαζί με τήν άλλη "παρέα") ψήφισαν τέμενος!


TEMENOS

Ένα τέτοιο φαινόμενο θά έχουμε σέ λίγο καιρό, ( άν βεβαίως δέν γίνει τίποτα "άλλο" καί σταματήσει η κατασκευή του) μέ τήν ομόφωνη ψήφο όχι μόνο Αθέων καί εχθρών τής Εκκλησίας πού μέ ειλικρίνεια τέλος πάντων ομολογούνε τήν απιστία τους, αλλά καί εκείνων τών πολιτικών πού "αγαπάνε" δήθεν τήν Εκκλησία όπως το φίδι στόν κόρφο τους..."

Υπερψηφίστηκε χθές η τροπολογία για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό.
Η τροπολογία πέρασε με τις ψήφους όλων των κομμάτων εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής. Νωρίτερα η βουλευτής των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την τροπολογία.

Η κυρία Ξουλίδου χαρακτήρισε προκλητική την τροπολογία και ζήτησε από τον κύριο Κουράκη να την αποσύρει από το νομοσχέδιο. Μάλιστα η κυρία Ξουλίδου είπε ότι η κυβέρνηση ενεργοποιεί το δώρο που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στους μεγαλοεργολάβους...

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία κάλεσε την κυβέρνηση να μην αποσύρει την τροπολογία και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα την ψηφίσει...

«Δεν κάνουμε αντιπολίτευση σε μια κρίσιμη ώρα για ένα σημαντικό θέμα Για το οποίο είμαστε υπόλογοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση , σας καλούμε να μην αποσύρετε την τροπολογία  και δηλώνουμε καθαρά ότι εμείς εμείς θα την ψηφίσουμε".
Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι το κόμμα της θα στηρίξει το νομοσχέδιο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πάντως, σημείωσε ότι
«Η τροπολογία είναι προδοτική ενέργεια και νομιμοποιεί τη σύμπραξη όλων των νταβατζήδων γύρω από την κατασκευή του τζαμιού».