Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ιταλός γερουσιαστής αποκαλύπτει σχέδιο κατά της Ελλάδoς

Ιταλός γερουσιαστής αποκαλύπτει σχέδιο κατά της Ελλάδoς





“Οικονομική διείσδυση” των Τούρκων με τις πλάτες Γερμανίας – ΔΝΤ
Σχέδιο αποσταθεροποίησης το 1 εκατομμύριο παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα
Κόσοβο και “Μακεδονικό” πυλώνες του ίδιου σχεδίου
Μόνο η Συρία αντιστέκεται, ενώ η Ελλάδα στηρίζει τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους της!


Του Νίκου Κλειτσίκα
Με αφορμή ορισμένες επισημάνσεις του φίλου Fernando Rossi για την Τουρκία και την Ελλάδα Επισημαίνει ο ιταλός π. Γερουσιαστής Fernando Rossi, πρώην κομμουνιστής και σήμερα με τα… κινήματα των πολιτών… «το σχέδιο των corporations που στηρίζουν τον Ερντογάν, μαζί με τις μασονικές στοές, είναι ο σχεδιασμός της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας. Κι ας μην ξεχνάμε την επιχείρηση προώθησης στην Ελλάδα 1.000.000 παράνομων μεταναστών, μεταξύ των ετών 2007 – 2012 (σε σύνολο 10 εκατομμυρίων κατοίκων), με στόχο την αποσταθεροποίηση κι αποδυνάμωση της Ελλάδας. Και έτσι σήμερα η τουρκική εξάπλωση… που μέσω των δικών της corporations αγόρασε σε “εκπτώσεις” ελληνικές εταιρίες, υπηρεσίες και ελληνικά εδάφη, πάντα σε επιταγή της Τρόικας».
Λέτε να είναι τόσο πολύ ευφάνταστος ο αριστερός (και φυσικά όχι ροζ και εκσυγχρονισμένος “αριστερός”) Fernando Rossi και εμείς στην Ελλάδα πανηγυρίζουμε για τη συνεισφορά του Ερντογάν στην οικονομική “σωτηρία” της Ελλάδας μέσω της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, των εκποιητών δημόσιας περιουσίας για το καλό μας π.χ. με τις Μαρίνες που αγοράζουν οι Τούρκοι; Όμως, τι μπορεί να συμβαίνει στη γειτονική Τουρκία, τη χώρα χωροφύλακα του ΝΑΤΟ στην περιοχή, μαζί με το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς;
Το τουρκικό καθεστώς του “εκσυγχρονιστή” και πρωτεργάτη της “Αραβικής Άνοιξης made in USA” Ερντογάν, ξεκίνησε βίαια καταστολή και δολοφονίες διαδηλωτών. Αμέσως τα “ευαίσθητα” δυτικά ΜΜΕ και ειδικότερα τα τηλεοπτικά κανάλια εκφράζουν ανησυχίες και έντονη κριτική…
Εντελώς ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ, ήταν και είναι τα δυτικά ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι σε διατεταγμένη Νατοϊκή υπηρεσία όσον αφόρα τη χυδαία κι απροκάλυπτη ιμπεριαλιστική επίθεση -με “όπλο” τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα και βάση επίθεσης της Τουρκία-, σ’ ένα γειτονικό, ανεξάρτητο, κυρίαρχο κράτος… τη Συρία.
Το τουρκικό καθεστώς απέτυχε να γίνει ο εξαγωγέας της “Αραβικής Άνοιξης” στη Συρία. Ήταν εύκολη υπόθεση η Λιβύη, η Αίγυπτος, η Τυνησία, για την Τουρκία που είχε αναλάβει τον πρώτο ρόλο στις επονομαζόμενες από τα ΜΜΕ «εξεγέρσεις». Η εξαγωγή «δημοκρατίας» είχε συντελεστεί πριν μερικά χρόνια στην Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ.
Κι όμως, δύο ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν κι η Συρία αντιστέκεται, αρνείται πεισματικά να εκδημοκρατιστεί από τον Ερντογάν, τα αραβικά δικτατορικά καθεστώτα Κατάρ, Σαουδική Αραβία, τη χώρα με τις πιο στενές σχέσεις με την Τουρκία, το Ισραήλ και φυσικά το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι για την Ευρωπαϊκή Ένωση, την βραβευμένη προσφάτως με βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, η βίαια εμπλοκή της σε μια χυδαία επίθεση εναντίον ενός κυρίαρχου κι ανεξάρτητου κράτους, η στράτευση της με την «τρομοκρατική» οργάνωση Αλ Κάιντα, την οποία χρηματοδοτεί εξοπλίζει και νομιμοποιεί πολιτικά, σηματοδοτεί το οριστικό τέλος όλων εκείνων των διακηρύξεων, των μεγάλων λόγων περί ένωσης λαών, δημοκρατικών δικαιωμάτων κι άλλες ανοησίες που παγίδευσαν λαούς και κινήματα (π.χ. Ευρωκομουνισμός).
Συνεπώς δεν πρέπει να θεωρείται ως απίθανο σενάριο να δούμε τους κατασκευαστές των «Ανοίξεων» να βομβαρδίζουν και ν’ ανατρέπουν τον Ερντογάν.
Άλλωστε ένα Κόσσοβο, μια «Μακεδονία» -όπως αρέσκονται οι σύμμαχοί μας να ονομάζουν τα Σκόπια- δεν θα ήταν κακή επιλογή για τα αφεντικά της Τουρκίας. Ένα Κουρδικό κράτος που ουσιαστικά θα αποδυνάμωνε περισσότερο τον ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή.

Η ελληνική εξωτερική πολιτική σ’ αυτές τις εξελίξεις;
Αν η πολιτική της Ελλάδας στην εποχή που καίγεται η Μεσόγειος κι η Μέση Ανατολή ήταν ανύπαρκτη ή κακή, θα ήταν ευτύχημα!
Η Ελλάδα με ευθύνη της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έχει εμπλακεί σε έναν πόλεμο και μάλιστα με εντυπωσιακές-καταστροφικές πρωτοβουλίες:

Παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο, που επικαλούμαστε συχνά πυκνά για την Κύπρο, αναγνώρισε την παράνομη κυβέρνηση εξορίας της Αλ Κάιντα…
Παραβιάζοντας κάθε έννοια Δικαίου απέλασε την πρέσβειρα της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης Συριακής κυβέρνησης και ουσιαστικά κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της Συρίας…
Προχώρησε σε εμπάργκο του Ιρανικού πετρελαίου, το οποίο κάλυπτε περίπου το 45% των ενεργειακών μας αναγκών, το αγοράζαμε σε σχεδόν μισή τιμή από εκείνο του καρτέλ των 7 αδελφών και μάλιστα επί πιστώσει…
Παρέχει επιχειρησιακή υποστήριξη για την πολεμική επιχείρηση εναντίον της Συρίας και του Ιράν…
Στηρίζει την Τουρκική πολιτική της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας, εκποιεί δημόσια περιουσία σε τουρκικά συμφέροντα…
Εγκατέλειψε οριστικά την Κύπρο (θα επανεμφανιστεί με την οριστικοποίηση της διχοτόμησης της Μεγαλονήσου με ένα νέο σχέδιο Ανάν).

Άραγε που βρίσκεται ο λαλίστατος κ. Πάγκαλος;
Τώρα το Γκολάν που υπερασπίστηκε με εντυπωσιακές ενέργειες φλέγεται. Η φίλη Συρία, που στην κρίση του Μάρτη 1987 έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία, αντιστέκεται. Το κόμμα του και τα σημερινά στελέχη του ως συνιστώσα της δεξιάς συγκυβέρνησης Σαμαρά “δικαίως” ακολουθούν αυτή την πολιτική της υποτέλειας και του εξευτελισμού, στα πλαίσια του νεοφιλελευθερισμού και των επιταγών των τραπεζιτών. Αυτός δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά συμμετείχε στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου… Σιωπά και γιατί;

Η Συρία θα κερδίσει τη μάχη και θα νικήσει. Χαμένη είναι η Ελλάδα!
 
πηγη:

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/italos-gerousiastis-apokalyptei-sxedio-kata-tis-elladas.html#ixzz2W7Ml6qFq