Ο νοσηρός Σιωνισμός προωθεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!

Το Εβραϊκό λόμπι αφού κατάφερε να απαλείψει την εποχή του Σημίτη το θρήσκευμα από τις ταυτότητες τώρα θέλει να στερήσει από τους Έλληνες και το δικαίωμά τους να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους.
Νομίζουν ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι.
Οι Έλληνες Όρθόδοξοι Χριστιανοί αντικρύζουν και θα αντικρύζουν όχι με μίσος αλλά με οίκτο τους Εβραίους! Κι αυτό γιατί τους αγαπάμε και τους ευγνωμονούμε αιωνίως.
 Γιατί θα με ρωτήσετε; Οι Εβραίοι κρατούσαν στα χέρια τους ένα μεγάλο ανεκτίμητο θησαυρό... τον οποίο μας δώρησαν χωρίς μάλιστα να πληρώσουμε τίποτε! Γι’ αυτό το θησαυρό που μας χάρισαν θα τους εκτιμούμε πάντοτε και σε κάθε γενιά. Θησαυρός είναι ο Μεσσίας Χριστός και η διδασκαλία Του. Μας τον παρέδωσαν εξ ολοκλήρου και προτίμησαν να κρατήσουν την λατρεία του Εωσφόρου, μέσω της Εβραϊκής παράδοσης της Καμπάλα και την ψευδαίσθηση εφήμερου πλουτισμού. Να γιατί όχι μόνο δεν θα τους μισήσουμε αλλά επιπλέον θα τους προστατεύουμε, όπως έγινε το 1940 και προπαντός θα τους αγαπούμε. Γιατί αποτελούν τα πρώτα θύματα του εωσφόρου δράκοντα...
Γράφει ο Διονύσης Μακρής
Δεν τους αρκεί ότι ελέγχουν σχεδόν σε απόλυτο βαθμό την ελληνική οικονομία. Δεν τους αρκεί ακόμη ότι διατηρούν τον έλεγχο πολλών τραπεζών και των ΜΜΕ και χαράσσουν την πολιτική της χώρας μέσα από τις σκοτεινές στοές και τις λέσχες της ανομίας. Δεν τους αρκεί ότι τυγχάνουν εδώ και χρόνια μιάς ειδικής φορολογικής μεταχείρισης. Δεν τους αρκεί ότι απάλειψαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, επικαλούμενοι ανυπόστατους ρατσιστικούς λόγους και φοβίες. Τώρα θέλουν σώνει και καλά όχι μόνο να επιβάλλουν με νόμο ένα μεγάλο ιστορικό ψεύδος που συνδέεται με την δήθεν απώλεια 6.000.000 Εβραίων κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αριθμό που αμφισβητούν υγιείς σύγχρονοι Εβραίοι ραβδούχοι και ραβίνοι ( βλ. ανακοίνωση Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ καί βιβλίο Ἑβραίου Γάλλου γ.γ. ΚΚΕ Γαλλίας καί φυλακισμένου στό Άουσβιτς) αλλά επιπλέον επιζητούν μετά φοβερής μανίας να φράξουν το πιο βασικό ανθρώπινο δικαίωμα αυτό της ελευθερίας της γνώμης και να επιβάλλουν δια νόμου μία ιδιότυπη πρωτοφανή στα ιστορικά χρονικά λογοκρισία που ούτε το χειρότερο δικτατορικό και απολυταρχικό καθεστώς τόλμησε να κάνει σ’ ολάκερο τον κόσμο...
Ο λόγος φυσικά για το πανίσχυρο Εβραϊκό λόμπι, που κατευθύνουν μετρημένες στα δάκτυλα εβραϊκές οικογένειες μεγιστάνων (Σόρος, Ροτσίλντ, Ροκφέλερ κ.λ.π.) και παρασύρουν ακόμη και τον δύστυχο εβραϊκό λαό σε ένα ιδιότυπο νοσηρό σιωνισμό δέκα μόλις οικογενειών. Μέσω προπαγάνδας που ασκούν από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εβραίων, που οι ανωτέρω διοικούν, καλλιεργούν έναν πρωτοφανές καμπαλικό σιωνισμό που ταυτίζεται απολύτως με την φαρισαϊκή ηγεσία της εποχής του Χριστού. Ταυτίζεται δηλαδή απολύτως μ’ αυτούς που οδήγησαν τον Υιό του Θεού και Σωτήρα του κόσμου στον δια του σταυρού θάνατο!
Αυτές οι ιστορικές καρικατούρες που αιώνες τώρα αποτελούν τους βασικούς εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας αγωνίζονται να αποδείξουν μέσω της προετοιμασίας έλευσης του Αντιχρίστου, τον οποίο θα ονομάσουν Μεσσία τους (βλ. σχέδια παγκοσμιοποίησης), ότι ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν ο Μεσσίας και Σωτήρας του κόσμου! Ως τυφλοί μάλιστα εραστές της Καμπάλα έχουν καταντήσει πειθήνια -εκτελεστικά όργανα του Αντιχρίστου και τον υμνούν μέσα στις στοές του σκότους και τις μιαρές διεθνείς λέσχες που απροκάλυπτα χρηματοδοτούν... Και δεν διστάζουν μέσω του ελέγχου της παγκόσμιας οικονομίας να λεηλατούν και να καταληστεύουν περιουσίες ολάκερων χωρών και λαών και να καταδικάζουν σε θάνατο χιλιάδες ανθρώπους..., κατά το παράδειγμα του ψυχασθενούς Χίτλερ που αυτοί ανέδειξαν στην εξουσία. Αυτοί λοιπόν οι στυγνοί επώνυμοι σήμερα εγκληματίες και εκτελεστές θυσιάζουν στο βωμό του μισόκαλου μέσω των μέτρων λιτότητας, των μνημονίων της καλλιεργούμενης πορνείας, της διαφθοράς αλλά και μίας σειράς αποτρόπαιων πράξεων εκατομμύρια ψυχές στον πλανήτη! Ακολουθούν δηλαδή κατά γράμμα καλοί μου άνθρωποι το παράδειγμα των κακών γεωργών της γνωστής ευαγγελικής περικοπής και οι άθλιοι πιστεύουν ότι δύναται να καταστούν κοσμοκράτορες και να επιβάλλουν στους λαούς μία νέα μορφής δουλείας μέσα από το ηλεκτρονικό φακέλωμα που συστηματικά προωθούν...
Γνωρίζουν καλά οι κύριοι αυτοί ότι οι Έλληνες όχι μόνο δεν είναι αντισημίτες και ρατσιστές, όπως κακώς ισχυρίζονται, αλλά αντιθέτως είναι υπόχρεοι και θαυμαστές του παλαιού Ισραήλ γιατί ήταν ο λαός που επέλεξε ο τριαδικός Θεός για να έλθει στον κόσμο το φως και η αλήθεια! Και ο Έλληνας επειδή έχει φιλότιμο και γνωρίζει να εκτιμά τα πολύτιμα δώρα που δέχεται έχει περιλάβει στη λατρεία του τους Προφήτες, τους Αποστόλους και όλους αυτούς που συντελούν ως φάροι στην οδό της σωτηρίας! Είναι αδύνατον λοιπόν ο κάθε ορθόδοξος χριστιανός ως μέλος του νέου Ισραήλ και θαυμαστής και εν δυνάμει μιμητής των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου η των προφητών Ηλία, Μωυσέως και Δαυίδ μπορεί να γίνει αντισημίτης; Αντιθέτως θα είναι εσαεί υπόχρεος σ’ αυτούς και θα τους τιμά και θα τους επικαλείται ως πρεσβευτές στον ουρανό. Ουδείς λοιπόν συνειδητοποιημένος Χριστιανός Ορθόδοξος δύναται να είναι αντισημίτης κι αυτό το γνωρίζουν τόσο στο Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εβραίων, όσο και στο κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Βέβαια και ουδείς Χριστιανός Ορθόδοξος θα δεχθεί να παραποιείται και να διαστρεβλώνεται η αλήθεια για να αναδειχθεί το ιστορικό ψεύδος και η διαστρέλωση της ιστορίας.
Ως εκ τούτου μας ξάφνιασε η ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου που αγνόησε τα ανωτέρω και βασίστηκε για να διατυπώσει εγγράφως τη θέση του στους ψυχικά διαταραγμένους σύγχρονους «υμνητές του Ναζισμού και ορκισμένους αντισημίτες που επιχειρούν να διαμορφώσουν κλίμα Αντισημιτισμού και να στρέψουν την ελληνική κοινή γνώμη εναντίον των Εβραίων, εκτοξεύοντας εναντίον τους ασύστολες κατηγορίες, βασιζόμενοι σε ναζιστικού χαρακτήρα στερεότυπα.
Όταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος υμνεί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο ίδιο το προπύργιο της Δημοκρατίας, τον Ναζισμό και όταν αρχηγός κόμματος εκτοξεύει εναντίον των Εβραίων ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες, τότε ο ακραίος Αντισημιτισμός απλώνει ανενόχλητα τα πλοκάμια του υποθάλποντας τα ίδια τα θεμέλια της Δημοκρατίας.
Καλούμε -γράφουν- την κυβέρνηση και τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να θωρακίσουν νομοθετικά τη δημοκρατία στη χώρα μας, να διασφαλίσουν την ισονομία των Ελλήνων πολιτών, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας ανεξαρτήτως φυλής χρώματος η θρησκείας, και να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά κάθε απόπειρα αναβίωσης του Ναζισμού στην Ελλάδα».
Γνωρίζουν καλά ωστόσο ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ευθαρσώς φαίνεται εκ των ανωτέρω ότι προωθούν μέσω του ισχυρού παρασκηνιακού μηχανισμού που διαθέτουν ουσιαστικά στερεί την ελευθερία έκφρασης.
Κι αυτό γιατί στα επίμαχα άρθρα του περιλαμβάνονται η προστασία της ψυχασθένειας του κιναιδισμού, η κατάργηση διατύπωσης γνώμης η κατάθεση έρευνας για διαστρεβλωμένα η κατασκευασμένα γεγονότα η καταστάσεις κ.ο.κ. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο έκτρωμα που απαγορεύει ακόμη και την ειρηνική και αγαπητική φωνή της Ορθόδοξης Εκκλησίας να εκφραστεί ελεύθερα με γνώμονα τη σωτηρία.
Τα κυριότερα σημεία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου
• Με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων ευρώ τιμωρείται όποιος με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει προκαλεί η διεγείρει σε βιαιοπραγίες η μίσος κατά προσώπου η ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική η εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, η την ταυτότητα φύλου.
• Επίσης με την ίδια ποινή θα τιμωρείται όποιος παροτρύνει προκαλεί η διεγείρει σε πράξεις φθοράς η βλάβης πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες η πρόσωπα, ενώ όποιος συμμετέχει σε οργάνωση η σε ένωση προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των παραπάνω πράξεων τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 2 ετών.
• Ίδιες ποινές προβλέπονται επίσης και για όποιον δημόσια εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα η εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται από το Καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και του Διεθνούς Στρατοδικείου, καθώς και των εγκλημάτων του ναζισμού που στρέφονται κατά των προαναφερομένων προσώπων, κατά τρόπο που μπορεί να διεγείρει σε βιαιοπραγίες η μίσος.
Τα παραπάνω εγκλήματα πρέπει όμως να έχουν αναγνωριστεί με αμετάκλητη απόφαση ελληνικού η διεθνούς δικαστηρίου. Στον δράστη των προαναφερόμενων πράξεων αν επιβληθεί φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους επιβάλλεται και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων από 1 έως 5 χρόνια.
Για τα νομικά πρόσωπα προβλέπεται:
• Αν κάποια από τις πιο πάνω αξιόποινες πράξεις τελέσθηκε μέσω η προς όφελος η για λογαριασμό νομικού προσώπου από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου και κατέχει διευθυντική θέση εντός αυτού με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, επιβάλλεται πρόστιμο από 15.000 έως 200.000 ευρώ, ανάκληση η αναστολή της άδειας λειτουργίας έως έξι μήνες, καθώς και αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις. Αντίστοιχες κυρώσεις προβλέπονται ακόμη και αν οι αξιόποινες πράξεις έγιναν από κατώτερα στελέχη, εφόσον αποδειχθεί έλλειψη ελέγχου από τα διευθυντικά στελέχη του νομικού προσώπου!!!
• Οι ανωτέρω κυρώσεις επιβάλλονται από το (ελεγχόμενο) σήμερα ΕΣΡ εάν οι πράξεις έχουν τελεστεί σε εκπομπή ραδιοφωνική η τηλεοπτική. (Κι είναι ελεγχόμενο γιατί όταν ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA έπαιζε κινηματογραφική ταινία υβριστική προς το πρόσωπο του Ιησού Χριστού, του Αποστόλου Παύλου, της Αγίας Μαγδαληνής και του Αγίου Κωνσταντίνου (Κώδικας Ντα Βίντσι) ουδόλως ασχολήθηκε...)
• Δεν απελαύνονται τα θύματα ρατσιστικής βίας και ουσιώδεις μάρτυρες συγκεκριμένων εγκλημάτων εφόσον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά των δραστών μέχρις ότου εκδοθεί απόφαση από το ποινικό δικαστήριο!
Αντιδράσεις από την Εκκλησία!
Φυσικά για άλλη μία φορά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ως συνήθως παρέμεινε βουβός αφού το όλο ζήτημα φαίνεται πως δεν τον αγγίζει ούτε τον αφορά. Μόνο ανακοίνωση διάψευσης για το κρατικό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιεί έσπευσε άμεσα να εκδώσει... Αντιθέτως πολλοί Μητροπολίτες με πιο δυναμικούς τον Καλαβρύτων Αμβρόσιο και τον Σύρου Δωρόθεο αντιτάχθηκαν σθεναρώς ζητώντας την απόσυρση του απαράδεκτου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Μάλιστα στη Μητρόπολη Καλαβρύτων κτύπησαν πένθιμα οι καμπάνες και οι ιερείς προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή και στην επίδωση ψηφίσματος.
Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος επίσης σε ανακοίνωση του επισημαίνει:
«Με περίεργο τρόπο οι ιθύνοντες που βρέθηκαν στο τιμόνι της χώρας, γι’ άλλη μία φορά στρέφονται εναντίον της Εκκλησίας.
Νομίζουν ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι. Έχουν γνώση οι φύλακες όμως, και ας γνωρίζουν οι πάντες ο,τι ο Ορθόδοξος Κλήρος της Ελλάδος είναι στις επάλξεις, κόντρα σε κάθε σκοταδιστή που με το κάλυμμα του μοντέρνου και του εκσυγχρονιστή έρχεται να αλώσει ο,τι έχει απομείνει όρθιο στην έρημη τούτη χώρα.
Ο Ελληνικός Ορθόδοξος Εφημεριακός Κλήρος έχει αποδείξει όχι μόνο ότι δεν έχει ρατσιστικές τάσεις, αλλά τουναντίον περιθάλπει «ον τρόπον επισυνάγει όρνις τα νοσσία εαυτής υπό τας πτέρυγας,...», όλους τους ανθρώπους χωρίς κανέναν απολύτως προσδιορισμό.
Το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι με πρόφαση τον αντιρατσιστικό νόμο, προσπαθούν να περιορίσουν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και να φιμώσουν την φωνή της Εκκλησίας.
Πλανώνται πλάνην οικτράν. Στο διάβα της ιστορίας η Εκκλησία έχει πέρασει από φωτιά και τσεκούρι και δεν ηττήθη. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Μόνο που τώρα ο πόλεμος είναι ύπουλος. Να είστε βέβαιοι όμως ότι ο Ορθόδοξος Κλήρος δεν θα αφήσει κανέναν να αλώσει την λογική ποίμνη του Χριστού.

Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους, τιμούμε αυτούς που σέβονται την Ορθοδοξία και αντιμαχόμεθα τους εχθρούς της.
Μαθήματα περί σεβασμού της «ετερότητας» μπορεί να διδαχθεί ο καθένας από την Εκκλησία μας, διότι σύμφωνα με τον Χριστό δεν υπάρχει Έλληνας και ξένος ελεύθερος η δούλος. Εμπρός του είμεθα όλοι ίσοι.
Αυτοί που θέλουν να περιορίσουν το ανθρώπινο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και να φιμώσουν την Εκκλησία στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θεωρώντας όλους εμάς ως στρατιωτάκια, θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να μην οικοδομούν μία κλειστή και ανελεύθερη κοινωνία όπως αυτές που η ιστορία καταδίκασε μέσα στον εικοστό αιώνα».
Αντιπαραθέσεις στα κόμματα
Όπως ήταν φυσικό το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δίχασε τα κόμματα. Ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης ένθερμος υποστηρικτής του κιναιδισμού και της βλασφημίας κατά του προσώπου του Χριστού υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου εκτρώματος, το οποίο όμως απέρριψε η κυβέρνηση. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χ. Αθανασίου τόνισε ότι δεν χρειάζεται να ψηφισθεί νέος νόμος και πως η υπάρχουσα νομοθεσία που υπάρχει στην χώρα περί του ρατσισμού επαρκεί. «Πιστεύω, ότι το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο καλύπτει τις ανάγκες που η απόφαση πλαίσιο της Ε.Ε. έχει θέσει για την καταπολέμηση των φυλετικών διακρίσεων» είπε χαρακτηριστικά!

Την ταφόπλακα όμως στον αντιρατσιστικό νόμο του Ρουπακιώτη έβαλε η Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής η οποία αποφάνθηκε ότι τόσο η ισχύουσα νομοθεσία, δηλαδή ο νόμος του 1979 είναι επαρκής όσο και ότι κάποιες από τις διατάξεις του νέου νομοσχεδίου είναι αντισυνταγματικές.
Κι ενώ θα περίμενε κανείς κατόπιν αυτών το νομοσχέδιο να αποσυρθεί οι αρχηγοί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης διαφοροποιήθηκαν και επιμένουν να φέρουν το νομοσχέδιο αν και αντισυνταγματικό για ψήφιση στη Βουλή!!! Είναι γνωστοί βέβαια αποδεδειγμένοι Χριστομάχοι και δημόσιοι υποστηρικτές του κιναιδισμού κι ίσως αν και «αριστεροί» στην ιδεολογία επιμένουν για να κάμψουν την άνοδο των παγανιστών στελεχών της Χρυσής Αυγής σε φασιστικά μέτρα στέρησης της ελευθερίας. Η ιστορία θα τους κρίνει...

Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΪΟΣ 2013