Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έγινε και αυτό. Πληροφορήθηκαμε ότι άνοιξε σχετική ιστοσελίδα στο διαδίχτυο, (www.refugees-welcome.gr), που προτρέπει τους… «πάμπλουτους» και «ευτυχισμένους» Έλληνες, τον πιο πλούσιο λαό της Ευρώπης που έχει λύσει όλα τα προβλήματα του, να αρχίσει να παίρνει τους πρόσφυγες στα σπίτια του έτσι ώστε όχι μόνο να λυθεί το προσφυγικό πρόβλημα, αλλά να δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα για να έρθουν άλλα… δέκα εκατομμύρια μουσουλμάνοι από όλη την Αφρική και την Ασία στην χώρα μας.
Μάλιστα η ιστοσελίδα προσφέρεται να εξυπηρετήσει όσους επιθυμούν να πάρουν λαθρομετανάστες στα σπίτια τους και μάλλον θα εννοεί να τους κάνει και μερικά μαθήματα ισλαμισμού για περιτομή, κλειτοριδεκτομή και συμπεριφοράς στο γυναικείο φύλο κατά το Ισλάμ, μερικά μαθήματα για το πώς φοριέται το τσαντόρ και ο φερετζές και μερικά μαθήματα για να εκδιώξουν από τα σπίτια τους κάθε χριστιανικό σύμβολο, σταυρούς και άλλα, επειδή αυτά προσβάλλουν τους μουσουλμάνους πρόσφυγες, (άλλωστε το παράδειγμα το έδωσε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος!).

Επίσης θα προσφέρονται και ιδιαίτερα φροντιστήρια για την εκμάθηση της αφγανικής, σουαχίλι, ουρντού, παστού, χιντού, κ.α.
Αγαπητοι συμπατριώτες που αύριο θα είμαστε μια θλιβερή μειονότητα μέσα στην χώρα και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
 

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 

www.nikosxeiladakis.gr