Κάποιοι «τρελοί» το φώναζαν! Κάποιοι «ρατσιστές» το έλεγαν!
 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Έρχεται το Ισλάμ, και θα μας καταπιεί όλους!! Αλλά ποιος άκουγε; Εξάλλου, στην σημερινή κοινωνία δεν ακούμε αυτά που λέει ο άλλος, όσο δίκιο και να έχει, απλά καταπίνουμε αυτά που μας σερβίρουν τα εξαρτημένα ΜΜΕ. Πολυπολιτισμός, πρόσφυγες αντί για λαθρομετανάστες, και φασίστας όποιος αντιδρά. Όποιος μιλήσει έναντι αυτών, θεωρείτε από το σύστημα ρατσιστής και φασίστας. Έτσι δεν είναι; Η δέχεσαι τη λαθρομετανάστευση ή θεωρείσε φασίστας.

Οι αποδείξεις υπάρχουν, ότι πλέον η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική. Οι αποδείξεις υπάρχουν ότι έρχονται σε μεγάλη πλειοψηφία νέοι άνδρες από την Ασία και την Αφρική, οι αποδείξεις υπάρχουν ότι η υπογεννητικότητα των Ελλήνων είναι στα ύψη και με μαθηματική ακρίβεια πολύ σύντομα θα είμαστε ως έθνος μία αναφορά στα ιστορικά βιβλία. Υπάρχουν και αποδείξεις ότι η αύξηση εισροής λαθρομεταναστών άρχισε με την απόφαση των ανοικτών συνόρων του Σύριζα και την αλλαγή του νόμου για την ιθαγένεια.
 

Αν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε ένα πολύ ενδιαφέτον άρθρο του Στρατηγού Φράγκου με τις αποδείξεις/παρατηρήσεις αυτές:


http://gianniotis.blogspot.ca/2016/03/blog-post_71.html
Έτσι σήμερα, ο ανθέλληνας και εθνομηδενιστής Μουζάλας το παραδέχτηκε, και αντί να τον πάρουν όλοι με τις πέτρες, που ευθύνεται μαζί με τους άλλους ανίκανους για την καταστροφή της πατρίδας μας, τον άκουγαν κιόλας.

Τι είπε ο Μουζάλας: Ότι από χώρα transit, η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα εγκατάστασης μεταναστών. Αντέχει η χώρα 150.000 μετανάστες είπε. (Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι όχι 150.000 δεν είναι αλλά κοντά στο 1.000.000, αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα). Οι τώρα 150.000 θα γίνουν σύντομα 300.000, οι 300.000 θα γίνουν 500.000 και πολύ σύντομα θα κυκλοφορείς στους δρόμους της Ελλάδα και δε θα βλέπεις Έλληνα.

Μία μία οι χώρες της Ευρώπης, τουλάχιστον αυτές που έχουν ακόμη πατριωτικές κυβερνήσεις, και δε θέλουν να αλλοιωθεί ο εθνικός κορμός της χώρας τους, κλείνουν τα σύνορα και κάνουν αυστηρότερους τους ελέγχους.

Σήμερα παραδέχτηκε επίσης ο Μουζάλας ότι τα σύνορα δε θα ανοίξουν σύντομα. Αχ τους φασίστες Σκοπιανούς! Αχ τους ρατσιστές Σκοπιανούς!… αλλά καλύτερα Μακεδόνες να τους λέμε γιατί σύντομα, όταν εμείς θα εξαφανιστούμε, αυτοί, οι Μακεδόνες δηλαδή, θα συνεχίσουν την ιστορία των Ελλήνων. Όταν κάποιος φτύνει την ιστορία του και άλλος προσπαθεί να την κλέψει με κάθε τρόπο, ποιος θεωρείτε ότι θα βγει νικητής στο τέλος; Εξάλλου, όλοι Macedonians τους λένε, ας αρχίσουμε να το συνηθίζουμε και εμείς. Δεν μπορείς να εκλέγεις εθνομηδενιστές και ταυτόχρονα να θες να συνεχίσει η ιστορία σου.

Άρα οι πατριώτες κοιτούν το συμφέρον τους, και εμείς έχουμε κυβέρνηση εθνομηδενιστών. Από τον Τσίπρα, στην κ. Τασία, στον Μουζάλα, στον Δρίτσα και τον Φίλη. Όλοι ανθέλληνες που κόπτονται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες παρά για τους 
Έλληνες.

Βέβαια, εμείς τους κάναμε εκεί (όχι εγώ φυσικά, αφού θα προτιμούσα να μου κοπεί το χέρι παρά να δώσω ψήφο σε αυτά τα καθίκια), αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι και εμένα με κορόιδεψαν, ειδικά με το δημοψήφισμα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τους έδινα την ψήφο μου. Έχω συνυπάρξει με Αριστερούς και πολύ γρήγορα κατάλαβα τη λέρα είναι.

Δυστυχώς όμως για την Ελλάδα, αυτή τη στιγμή έχει αριστερή κυβέρνηση (όσων αφορά τα «λοιπά» όμως – όπως λαθρομετανάστευση, θρησκεία κλπ, γιατί στα άλλα, δηλαδή οικονομία, φορολογία, κλπ είναι χειρότεροι από τους χειρότερους καπιταλιστές!)

Στα λοιπά όμως, είναι αριστεροί και σκοπός τους είναι στην ουσία η εξαφάνιση του Ελληνισμού και μετατροπής της Ελλάδας σε απλά χώρα του κόσμου! Θα είμαστε όλοι απλοί πολίτες του κόσμου, χωρίς θρησκεία, γένος, έθνος, φύλο, χρώμα, απλά θα είμαστε όλοι ίδιοι. Πολίτες του Ελλαδιστάν!
Οικονομικοί σκλάβοι, και όποιος δε γουστάρει, θα μπορεί να φεύγει και να πηγαίνει άλλου. Όχι οι λαθρομετανάστες, αυτοί θα μείνουν εδώ είτε τους αρέσει είτε όχι. Οι Έλληνες θα μπορούν να φύγουν, όπως φεύγουν τώρα. 150.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, 150.000 Έλληνες στο εξωτερικό.
Αυτό είναι το όραμα του Τσίπρα, του Καμμένου, των Συριζαίων και των Εξελ (Εξαρτημένων Ελλήνων) και όποιος αντισταθεί, θα τον καταστρέψουν.
Η Ελλάδα σε κρίση, οι τράπεζες κλειστές, οι Έλληνες σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά ΟΛΟΙ του Σύριζα (και όσοι τους υποστηρίζουν) ασχολούνται με του λαθρομετανάστες. ΟΛΟΙ!

Οι Έλληνες στο διάολο. και όλα για τους λαθραίους!
Αν οι Έλληνες δεν ξυπνήσουμε και δεν αντιδράσουμε στην καταστροφή της πατρίδας μας, χωρίς παρωπίδες και ψευτο-ιδεολογίες, σύντομα θα βρεθούμε μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έρχονται σφαγές, βιασμοί, μεσαίωνας, σκοταδισμός. Θα έρθουν όλα αυτά που θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας για να διώξουν. Έρχονται πολύ δύσκολες εποχές. Είναι καιρός να μιλήσουμε ανοιχτά για την απειλή που έρχεται. Είναι καιρός να μη φοβηθούμε και να αντιδράσουμε.

Πρέπει επιτέλους να διώξουμε τους ανθέλληνες και ενθοδημενιστές από την εξουσία και να έρθουν (σε όλα τα πόστα), Έλληνες πατριώτες που αγαπούν αυτό τον τόπο.

Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα!

Το έχω πει πολλές φορές, Σύριζα = Τέλος του Ελληνισμού! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε ότι το τέλος του Ελληνισμού έρχεται με τον Σύριζα στην εξουσία; Το μόνο που μένει είναι να μας ρωτούν αν είμαστε Έλληνες και να μας πυροβολούν στο δρόμο.

Πρέπει να ξυπνήσουμε ΤΩΡΑ!

Στέλνω και πάλι τις προτάσεις μου για τη λαθρομετανάστευση:
strouthokamilos