Φοβᾶσαι τὴν Ἑλλάδα μας; Εἶναι ὁ Θεός μαζί της.  
Ἀπὸ τὰ βόρεια σύνορα ὡς τὰ βουνὰ τῆς Κρήτης.

Ἀν δὲν τὸ θέλει ὁ Θεός ἡ Ἑλλάς δὲν πεθαίνει, ὅλο καιὶ θὰ δοξάζεται κι ὅλο θὰ ὀμορφαίνει.

Ἐκείνος τὴν ἐφύλαξε καιροὺς καὶ χρόνια τώρα, κάθε φορὰ ποὺ ξέσπαγε ἐπάνω της ἡ μπόρα.

Ἐκεῖνος τὴν ἐλευθέρωσε ἀπ΄τὰ βαρειά δεσμά της καὶ δίπλα της ἐστάθηκε στὸν πόνον, στὴν χαράν της.
Φοβᾶσαι τὴν Ελλάς μας;  
Ἀν ὁ Θεός δὲν θέλει ἡ Ελλάς τώρα νὰ χαθεῖ μικρέ μου, μὴ σὲ μέλει!

Ἡ Ελλάς μας, ἡ Ελλάς μας ποτὲ δὲν θὰ πεθάνει!  
Μὴ σὲ τρομάζει ποὺ φορεῖ ἀγκάθινο στεφάνι.

Μὴ σὲ τρομάζει ποὺ θωρεῖς ἀνήφορο τὸν δρόμον κι΄ ἡ Ἑλλάς μας πορεύεται μὲ ἕναν Σταυρὸν στὸν ὦμον.

Φοβᾶσαι τὴν Ἑλλάδα μας; Εἶναι ὁ Θεὸς στὸ πλάι ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ!!!

Ποίημα τοῦ Ἰωσήφ Κυπραίου

Αυτό το ποιηματάκι γλυκειά μου Πατρίδα το αφιερώνω σε όλους αυτούς που σε λατρεύουν , που πονούν και ματώνουν για σένα και σου εκδηλώνουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο. Εξαιρέτως δε, σε όλους αυτούς που δεν χάνουν ευκαιρία να ξεσκίζουν τις σάρκες σου. Στους πνευματικούς μας ηγέτες και στους ανθρώπους του πνεύματος που έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους από τη… μουγκαμάρα. Σε όλους τους πολιτικούς μας, Έλληνες και μη, που πεθαίνουν από αγάπη για σένα. Αλήθεια, είναι Έλληνες; Ή είναι όσο ήταν ο Στάλιν Ρώσος και άλλοι πολλοί; Σε αυτούς που με κάθε τρόπο δείχνουν την αγάπη τους διαφωτίζοντας το λαό για το πόσο φίλοι μας είναι οι τρισάθλιοι αιρετικοί, που έχουν την απαίτηση να ονομάζονται και εκκλησίες.

Σε όλα αυτά τα ανθρωπάκια που φροντίζουν να ξεπουλήσουν ότι θυμίζει Ελλάδα. Σε όλους αυτούς που σου απαγορεύουν να κοιτάς την εικόνα του Χριστού και της Παναγιάς μας, αλλά και του Σημείου του Υιού του Ανθρώπου, του Τιμίου Σταυρού. Σε αυτούς που φροντίζουν τα δεσμά σου να είναι άλυτα και το στεφάνι σου γεμάτο δηλητηριώδη αγκάθια.

Γι΄αυτό μια και φροντίσατε να με μάθετε ευρωλιγούρικους τρόπους συμπεριφοράς και με σπρώχνετε καθημερινά στο να ξεχάσω την ευγένεια και την καλοσύνη που από παιδί με δίδαξαν κάποιοι ρομαντικοί, θεοφοβούμενοι γονείς και δάσκαλοι, σας λέγω: «εν ονόματι της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος, της Πίστεως των Πατέρων μας και της Αιωνίου Πατρίδος μας,  

ΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΦΎΓΕΤΕ«.

π.Παναγιώτης