Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Η προσοχή τῆς Συνόδου Γ.Ο.Χ. της Ελλάδος τοῦ Ἀρχιεπισκόπου Καλλινίκου

Η προσοχή τῆς Συνόδου Γ.Ο.Χ. της Ελλάδος τοῦ Ἀρχιεπισκόπου Καλλινίκου  

 "Γέγραπται ὅτι ὁ οἶκός μου, οἶκος προσευχῆς ἐστιν∙ ὑμεῖς δὲ αὐτὸν ἐποιήσατε σπήλαιον λῃστῶν"
 
ὐπὸ Αουρελ -Βασιλε Μποτεζατου, κατηγητὴς Θεολόγος
 
Η Βαβυλώνα των αιρέσεων – σπήλαιο των ληστών απλωμένων σε όλη τη γη∙ η φωνή της απώλειας των ψυχών των χριστιανών που ανταποκρίνονται στο ψιθύρισμα του διαβόλου, ξένο προς τον Κύριο των Δυνάμεων, η οποία απώλεια δημιουργείται και από τους πονηρώς στραμμένους εναντίον του εν Τριάδι δοξαζομένου Θεού διακόνους, που υποτίθεται ότι καλούνται να ποιμάνουν εν Πνεύματι και Αληθεία.

Έτσι ονομάζει η Γραφή τους ενάντιους στη σωτηρία μας, που κρύβονται ακόμη και στα άμφια των ταγμένων στον οίκο προσευχής του Ουρανίου Πατρός, τον οποίο οίκο μετέτρεψαν σε ληστρικό σπήλαιο προς απώλεια των ψυχών μας. 

Ληστές έγιναν οι κληρικοί της Μητροπόλεως Σλατιοάρα, οδηγώντας την Εκκλησία στην πτώση μέσω της καλώς καμουφλαρισμένης ληστείας της επικοινωνίας με τους καθαιρεμένους σχιματο-αιρετικούς και αναθεματισμένους της Συνόδου των Ενισταμένων. Ο Θεός τους είναι ένας οικουμενιστής Θεός με άρρωστα μέλη και σαλπίζουν ενώπιον του λαού ότι αυτή είναι η αληθινή πίστη: διπλοπροσωπία, αδιαφορία, υποκρισία, ερασιτεχνία, αλαζονεία, δολιότητα, επιπολαιότητα, ψέμα, φιλαργυρία, κενοδοξία, υπακοή στην απόκρυφη μασονία!

Η Μητρόπολη Σλατιοάρα, με την οποία οι ΓΟΧ συμφώνησαν για έναρξη αρχιερατικού διαλόγου, με σκοπό την ενδεχόμενη ένωση, σήμερα είναι τόσο συμβιβασμένη με τις παραβάσεις των Κανόνων και βρίσκεται σε μία εσωτερική, βαθιά, εκκλησιαστική κρίση, ώστε θεωρήσαμε αναγκαία την έγκαιρη πληροφόρηση, με την υπόσχεση του προσδιορισμού της αιτίας του σημερινού σαπίσματος της Σλατιοάρας.

Οι πιστοί της ορθοδόξου παλαιοημερολογήτικης Εκκλησίας της Ρουμανίας, που προς πτώση ποιμαίνεται από τον Μητροπολίτη Βλάσιο, ποτέ δεν είχαν γνώση για τον τρόπο επικοινωνίας με τη Σύνοδο των Ενισταμένων. Αναίσχυντα επιβεβαιώνεται ότι ο Μητροπολίτης Κάλλιστος εποίμανε τότε αυτή την αιρετική ομάδα, αυτοδηλωμένη ως χωρίς αποστολική συνέχεια. Η σύγχυση, το σχίσμα και η αίρεση αυτού ήταν καλά κρυμμένα. Και σαν στεφάνωμα της παρανομίας, το 2010 ο Μητροπολίτης Βλάσιος ομολογεί επίσημα υπό υπογραφή την ίδια αιρετική εκκλησιολογία των Κυπριανιτών και διευκρινίζει ότι η μόνη διαφορά είναι η αποδοχή των Νεοημερολογιτών στην Εκκλησία του διά του μυρώματος.

Μετά την κοίμηση του Αγίου Γλυκερίου, οι ποιμένες της Μητροπόλεως Σλατιοάρα αρχίζουν το ολίσθημα στις παρανομίες και φτάνουν μέχρι να κατάσχουν την εκκλησία του λαού, για να τη μετατρέψουν σε οίκο καταχρήσεων των κληρικών που δεν έχουν Θεό.

Τώρα, όταν ο λαός ξεκίνησε να μαθαίνει περί της κρυμμένης αιρέσεως και περί της ενοχής που φέρει κρίμα καταδίκης, οι ιεράρχες της Μητροπόλεως Σλατιοάρα με μία μεταμορφωτική και ξαφνική ορμή για τη λύτρωση της εικόνας τους, όπως οι πολιτικοί, αυτοπροβάλλονται ανυπόφορα, παρόλο που το φόντο των προβλημάτων δεν καταστέλλεται, επειδή το ζιζάνιο των Κυπριανιτών όσον αφορά την αίρεση των ασθενών μελών μεγάλωσε στον αγρό της Σλατιοάρας εώς τον ουρανό.

Μακαριότατε Αρχιεπίσκοπε Καλλίνικε,

Από την Αγία Γραφή και από τη διδασκαλία των Αγίων Πατέρων μαθαίνουμε ότι όταν η πίστη και το όνομα του Θεού βεβηλώνεται, δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι∙ και επειδή αυτή η διδασκαλία είναι οδηγός των βημάτων μας προς τη σωτηρία, με κατάνυξη σας παρακαλώ να δεχτείτε την πληροφόρηση όσον αφορά τις πολλές υπερβάσεις και σοβαρές παραβάσεις των Κανόνων, τις οποίες η Σλατιοάρα ξέρει να κρύβει καλά.

Ø      Η Εκκλησία κατασχέθηκε με καταχραστικούς τρόπους από τον Μητροπολίτη Βλάσιο χωρίς σύνοδο, κατά το παπικό μοντέλο!

Ø      Η Σύνοδος κάλυψε το σχίσμα και την αίρεση των Κυπριανιτών για οικονομικό και υλικό συμφέρον!

Ø      Μη αναγνώριση της χειροθεσίας από τον Μητροπολίτη Κάλλιστο σε πρώτη επικοινωνία!

Ø       Συμπροσευχή και Συγκοινωνία για πολλά χρόνια με έναν ιερέα της σεργιανιστικο-οικουμενίστικης Μητροπόλεως της Μολδαβίας!

Ø      Ο Μητροπολίτης Βλάσιος δήλωσε επίσημα ότι οι σχέσεις με τον οικουμενιστή, σεργιανιστή και KGBιστή Μητροπολίτη Βλαδίμηρο της Μητροπόλεως Μολδαβίας είναι θείο έργο!

Ø      Αρχιερατική ευλογία για τη Μετάληψη των προσκυνητών της Σλατιοάρας στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων!

Ø      Η ύπαρξη των μασονικών συμβόλων στις μονές της Σλατιοάρας και του Βουκουρεστίου!

Ø      Η αποδοχή των ψαλτών του Ρουμανικού Πατριαρχείου στην ετήσια πανήγυρη της Μονής του Βουκουρεστίου και εκ μέρους του Μητροπολίτου Βλασίου και του Επισκόπου Φλαβιανού επίσημες ευχαριστίες στα κηρύγματα!

Ø      Η συμμετοχή του φιλονεοημερολογητή Διακόνου Θεοκτίστου, μοναχού της Μονής του Βουκουρεστίου, σε τουλάχιστον δύο εσπερινούς και η πρόκληση σκανδάλου στους παλαιοημερολογίτες πιστούς εξαιτίας της βιντεογραφήσεως στην πατριαρχική ιστοσελίδα!

Ø      Η Μετάληψη των πιστών της αιρετικής Μητροπόλεως της Μολδαβίας στη Μονή του Βουκουρεστίου!

Ø      Ο Ιερομόναχος Σίλβεστρος αποσύρεται μυστικά κάπου στον Άθωνα, επειδή ο Επίσκοπός του Ευλόγιος τού δήλωνε σαφέστατα ότι ο χωρισμός από τους αιρετικούς είναι δύσκολος εξαιτίας της φιλίας με τους Κυπριανίτες(!;) Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τους συμβιβασμούς του Επισκόπου Φλαβιανού με τον Νεοημερολογητισμό και τα μασωνικά σύμβολα από τη Μονή αυτού, τον δικαιολόγησε, γιατί οι δύο αυτοί Αρχιερείς έχουν βαθμό συγγένειας και στη συνείδησή τους αυτό προηγείται της νομιμότητας των Κανόνων!

Ø      Ο Επίσκοπος Φλαβιανός διοργάνωσε εκδρομές στη Ρωσία με πρόγραμμα εκκλησιασμού στους ναούς του σεργιανιστικού Πατριαρχείου της Μόσχας, με τη δικαιολογία ότι και εκεί ακολουθείται το παλαιό!

Ø      Ο Μητροπολίτης Βλάσιος καταχράστηκε ένα διαμέρισμα στην πόλη Φαλτικένοι, ιδιοκτησία της εκκλησίας, παραχωρώντας το στην ψευδομοναχή Σιλβέστρα, με την οποία συμβιώνει!

Ø      Ο Επίσκοπος Φλαβιανός αναθέτει επίσημα μία γνήσια ομολογία του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, καθόλου πραγματικό, αφού ο ίδιος είναι οπαδός της θεωρίας της λήξης της ισχύος των αρχαίων Νόμων της Εκκλησίας. Πέρα από αυτό, αυτοαποκαλείται εξουσιαστικά θεός του ποιμνίου του!

Ø      Μασωνικά σύμβολα στο Μοναστήρι του Βουκουρεστίου από τα οποία διακρίνονται ένα απόκρυφο μωσαϊκό και το μάτι, το οποίο καταστάλθηκε λόγω της επιμονής των πιστών!

Ø      Ευρωπαϊκά κονδύλια που ζήτησε και δέκτηκε η Σλατιοάρα από τη γιγάντια Στοά της Ε.Ε. Για πολλά χρόνια, κοντά στην είσοδο της Μονής, ήταν ορατή η πινακίδα αυτής της σατανικής αυτοκρατορίας, σαν μία εκτίμηση της αθεΐας και των αντιεκκλησιαστικών της έργων.

Ø      Ο Επίσκοπος Φλαβιανός γνώριζε για 8-9 χρόνια την αίρεση των Κυπριανιτών με μεταφρασμένα επιχειρήματα, ακόμη και τα αναθέματα και την καθαίρεσή τους, αλλά επέβαλε στους κληρικούς και τους μοναχούς να τα κρύψουν από την όραση των πιστών, επειδή χειροτονήθηκε επίσκοπος λόγω των πιέσεών τους, αν και η Σλατιοάρα δεν τον υποστήριξε σαν υποψήφιο. Με αυτό τον τρόπο τούς επέστρεψε την αξία της χειροτονίας και στάθηκε θυμώδης εναντίον εκείνων που τολμούσαν να μνημονεύουν την αίρεση και το σχίσμα των Κυπριανιτών!

Ø      Ο ψευδομητροπολίτης Βλάσιος έπαυσε καταχραστικά ορισμένους πρωθιερείς ως συνέπεια της δραστηριότητάς τους προς διόρθωση των εκκλησιαστικών καταστάσεων και παύση του δεσμού του με την ψευδομοναχή Σιλβέστρα, η οποία διείσδυσε και πήρε δωρεάν εκείνο το διαμέρισμα και ένα αυτοκίνητο!

Ø      Συνεχίζοντας ο αιρετικός Βλάσιος τον δεσμό του με τη Σιλβέστρα, στην οποία δεν άρεσε το μοναστικό κοινό βίωμα, ένας πρωθιερέας πήρε μέτρα εναντίον του και τον έθεσε σε αργία’ σε αίτηση όμως των πιστών, τον ανόρθωσε και έτσι ο ταλαίπωρος ιερεύς συνέχισε την επικοινωνία με μία δυσπροσανατολισμένη ιεραρχία, υπό κατάκριση του αναθέματος που ο Απόστολος Παύλος αγόρευσε στους αιρετικούς!

Ø      Καθώς τα ζιζάνια της Κυπριανιτικής αίρεσης κάλυψαν όλη τη Σλατιοάρα με βαθιές ρίζες, τώρα μεταξύ επισκόπων  (Βλασίου, Φλαβιανού, Σωφρονίου, Διονυσίου, κ.ά.) και κληρικών εμφανίζονται πειστικές ιδέες ότι τα νεοημερολογητικά μυστήρια είναι έγκυρα και συζητείται εδώ και πολύ συχνά η υπακοή και η αδελφική αγάπη απέναντι στην αίρεση, φανερά εναντίον του Αγίου Γλυκερίου, ο οποίος στο αιρετικό τους σκεπτικό γίνεται ένας σχισματικός που έφυγε από την Εκκλησία. Πόση ανομία!

Ø      Στο 2004, ο Μητροπολίτης Βλάσιος διακόπτει τη Θεία Λειτουργία την ημέρα της πανηγυρίσεως της Μητροπόλεως και προσκάλεσε στο Ιερό Βήμα τον πολιτικο-οικουμενιστή Βαδίμ Τούδορ με σκοπό να αυξηθεί μέσω Διαδικτύου, TV και πολιτικής προπαγάνδας, η φήμη της ταυτότητος της Σλατιοάρα. Μετά την απόλυση, ο άφρων κήρυξε ότι πρέπει να συσταθεί μία Εκκλησία, γιατί ο Χριστός κουράστηκε τις διαιρέσεις των δύο χιλιάδων χρόνων και ότι ο Θεός πήρε τον Προφήτη Ηλία στη γαλαξιακή Του πολιτεία! Αλίμονό μας αν αγωνιζόμαστε να γίνουμε γαλαξιακοί!

Ø      Στην πανήγυρη της Μεταμορφώσεως του 2013, κλήθηκαν οι φύλακες για προστασία του Βλασίου και θέλοντας να χωρίσουν τους πιστούς από τους αρχιερείς, παρενόχλησαν κληρικούς και λαϊκούς, προς σκανδαλισμό του λαού, ο οποίος παρατήρησε ότι πάντοτε προϋπαντούσαν τον Μητροπολίτη στις ενορίες τους με ανθοδέσμη και τώρα ως ανταπόκριση προϋπαντήθηκαν με αστυνομικές δυνάμεις. Σημειώνουμε ότι αρκετοί ιερείς έμειναν απογοητευμένοι για τις λόξες αυτού του δικτάτορα!

Ø      Ο Μητροπολίτης Βλάσιος θέσπισε το παπικό καταχρηστικό μοντέλο του εγωκεντρισμού, αποφεύγοντας τις ακούσιες συζητήσεις μέσω της καταστολής της ετήσιας ιερατικής Συνόδου!

Ø      Όλοι οι επίσκοποι της Σλατιοάρας και ακόμη μερικές από τις ηγούμενες, όλοι ευρισκόμενοι υπό ανάθεμα, αγιογραφήθηκαν στις εκκλησίες, κοροϊδεύοντας έτσι την τιμή των Αγίων!

Ø      Ένα μέρος του κλήρου είναι πεπεισμένο ότι η ιεροσύνη είναι συμφέρων σκοπός και η μετατροπή η οποία καταργεί την Εκκλησία δεν τους ανησυχεί. Υπό αυτό το φρόνημα συμπροσεύχεται στις κηδείες και σε εγκαίνια ακινήτων!

Ø      Οι αρχιερείς Βλάσιος, Δημοσθένης, Γεννάδιος, Σωφρόνιος, Θεοδόσιος, Ιωσήφ, Αντώνιος και Φλαβιανός, το 2007, έκαναν μία διαδικασία και υπέγραψαν κρυφά εις το όνομα των πιστών κάποια στατιστικά, ενοριακά ντοκουμέντα για την αλλαγή  της ονομασίας και του καταστατικού λειτουργικότητας της Εκκλησίας, με απώτερο σκοπό να μισθωθεί ο κλήρος. Τελικά δεν επιτεύχθηκε ο στόχος, γιατί έλαβε χώρα μία διαφωνία μεταξύ των αρχιερέων!

Ø      Ένα σύγχρονο ντοκουμέντο ορισμένων επισκόπων αναγνωρίζει το ανάθεμα των Ρώσων της Διασποράς για τους οικουμενιστές, μη καταλαβαίνοντας ότι με την επικοινωνία που έχουν με τους Κυπριανίτες επισφραγίζουν το αυτο-ανάθεμα!

Ø      Ο Μητροπολίτης Βλάσιος μαζί με μία σύνοδο απωλολότων επισκόπων δεν υπακούουν πλέον στον αιώνιο Θεό, αλλά βρήκαν θεούς με κοσμική μορφή με τους οποίους μοιχεύουν και πιστεύουν ότι μόνο το παλαιό ημερολόγιο είναι αναγκαίο για να είσαι στην Εκκλησία του Χριστού∙ με αυτούς τους ποιμένες σήμερα ο διάβολος εξουσιάζει τον κόσμο!

Οι απόγονοι του Κάιν, οι ποιμένες της Σλατιοάρας, με την ομολογία των αιρέσεων, φονεύουν πνευματικά τους πιστούς, οι οποίοι δεν γνωρίζουν σήμερα τι εκκλησιαστική ταυτότητα έχουν. Ο Βλάσιος επιβάλλει μόνο την προσωπική του θέληση, το συνοδικό συμβούλιο απουσιάζει και ο κλήρος εκπαιδεύεται προς συμφεροντολογική ιεροσύνη. Ο Μητροπολίτης Βλάσιος, αισθανόμενος ότι τα παράπονα γύρω του αυξάνονται, προσπαθεί να προφυλάξει τον θρόνο του με τη Χωροφυλακή, η οποία κάνει υπερβατικές καταχρήσεις. Απίστευτο! Η Μητρόπολη Σλατιοάρα έχει έναν προκαθήμενο απορριφθέντα από τον λαό, αλλά υποστηριζόμενο από σκοτεινές δυνάμεις (Αστυνομία και Μασονία).

Σε αυτή την οδυνηρή εικόνα των χρωμάτων της πονηρίας, της εξαπάτησης και της υποκρισίας, ο άξιος Αρχιμανδρίτης Παφνούτιος, μαζί με μία αδελφότητα, τίμησε τη χάρη της ιεροσύνης, αποκηρύττοντας τους απωλολότες αρχιερείς της Σλατιοάρα∙ όπως ήταν φυσικό, κατηγορήθηκε για ανυπακοή, γιατί ο Επίσκοπός του Ευλόγιος προτίμησε την τιμωρία για την υπακοή στον Χριστό και την υπεράσπιση επαίσχυντων καταστάσεων της οικογένειάς του, ακριβώς όπως στις πολιτικές επιχειρήσεις.

Η ιεροσύνη έγινε συμφέρον, οι χριστιανοί σε οποιαδήποτε εκκλησιαστική συζήτηση δέχονται επίθεση, οι ποιμένες εχθρεύονται, καυγαδίζουν, οι κληρικοί είναι υπερβολικά φιλάργυροι και υλιστές και από φόβο για καταστολή είναι χωρισμένοι σε κόμματα. Έφτασαν μέχρι την επιβολή της «αποδεκάτισης» των χριστιανών και ο συμβιβαστικός Βλάσιος καθοδήγησε ένα ποσό εισπράξεων στα χέρια κάποιων ατόμων που τους ενδιέφερε μόνο η ύλη (αυτοκίνητα, ακίνητα, επίσημα και ακριβά συμπόσια). Σε σύγκριση με τον βίο των επισκόπων που δεν συμπαθούν τους Κυπριανίτες, η ψευδομοναχή Σιλβέστρα, που φέρει ύποπτα μασονικά στοιχεία, έλαβε δώρο ένα διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων και ένα αυτοκίνητο πολυτελείας. Εξαιτίας του χρήματος τις κεφαλές της Εκκλησίας δεν ενδιαφέρει η Πατερική κληρονομιά, προτιμούν την επικοινωνία με τους αιρετικούς Κυπριανίτες αν και θα απωλεσθεί όλος ο λαός, ο Νόμος της Εκκλησίας και οι Ιεροί Κανόνες θεωρούνται πεπαλαιωμένοι, αφού οι ίδιοι είναι αγιογραφημένοι στις εκκλησίες.  Η επαίσχυντη υποστήριξη από κάποιες αρχιερατικές φωνές της ενοχής των Γ.Ο.Χ. για την πτώση της Σλατιοάρας, περίεργες πρωτοβουλίες στο Βουκουρέστι για την επικοινωνία με τους Σέρβους του Τύχωνα, η εκδίωξη των πιστών από τη διοίκηση της Εκκλησίας και χρήση τους μόνο στις οικονομικές ανάγκες του κλήρου είναι τα λίγα που έκαναν, ώστε σήμερα η Μητρόπολη Σλατιοάρα να είναι ένα αιρετικό συνονθύλευμα καθοδηγημένο από έναν μητροπολίτη με παπικές συνήθειες, υποστηριζόμενο από κρατικές δυνάμεις των οποίων τα δικτατορικά φρονήματα ταυτίζονται απόλυτα με τα δικά του!

Τα τάλαντα που πήραν οι ποιμένες της Σλατιοάρας είναι θαμμένα στη γη, το θέλημα του Θεού πεταμένο πέρα από το κάγκελο της Εκκλησίας, πολλοί από τους αρχιερείς και τους ιερείς είναι δηλητριασμένοι από την αιρετική εκκλησιασιολογία των Κυπριανιτών και έτσι οι παρανομίες του κατέστρεψαν την πνευματικότητα. Λίγα είναι τα σημεία που δείχνουν ότι στη Μητρόπολη Σλατιοάρα επιθυμείται ένας ειλικρινής διάλογος με τους Γ.Ο.Χ. για τη λύτρωση του κλήρου και του λαού από τις καθαιρέσεις και αναθέματα. Οι πιέσεις των πιστών εναντίον των παρανομιών των ποιμένων άρχισαν να ανησυχούν τον κλήρο και με την προσπάθεια της προσκόλλησης προς τους Γ.Ο.Χ. έγινε ένα σημαντικό βήμα για τη μείωση των φανερών παραπόνων∙ όμως η πτώση της Εκκλησίας συνεχίζει και η επιρροή της Μασονίας είναι έντονη και ανησυχητική.

Ίσως χρειάζεται μία πιο απαλή απόχρωση της έκφρασης αλλά τι καλύτερο να πεις για τους ποιμένες που τους ανακαλύπτεις ψυχοβλαβείς, αιρετικούς και αφορισμένους και διαπιστώνεις ότι τρύπησαν την Κιβωτό και ο λαός πνίγεται στα νερά του Κατακλυσμού των αναθεμάτων;

Πώς μπορείς να μην φωνάζεις όταν οι ψευδοκληρικοί μάς στερούν τη σωτηρία; Δεν νομίζω ότι κάνω λάθος όταν θυμώνω με τους εχθρούς του Θεού. Οι κληρικοί της Σλατιοάρας κάνουν ώστε η Νύφη του Χριστού να γίνεται πρόστυχη και αν εμείς λόγω ντροπής σιωπούμε, θα κράξουν οι πέτρες.

Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη για αυτή την πληροφόρηση προς τη Σύνοδο, που υπάγεται στο ωμοφόριο της Μακαριότητάς σας, για τη γνώση και ταυτοποίηση της πραγματικότητας της Μητροπόλεως Σλατιοάρα, που βρίσκεται υπό πιέσεις των πιστών προς διόρθωση. Στις ακραίες περιπτώσεις, όπως η παρούσα, χρειάζεται πολλή διάκριση και ελπίζω ότι η Σύνοδος των Γ.Ο.Χ. θα καταστήσει υπεύθυνους τους αρχιερείς της Σλατιοάρας, ξυπνώντας τους και δείχνοντάς τους το σύνολο των υποχρεώσεων της ποίμανσης του ποιμνίου εν Αληθεία. Η διόρθωση πρέπει να γίνει όχι επιφανειακά, αλλά στο βάθος της πνευματικής πεποίθησης για τη σωτηρία της ίδιας εικόνος των κεφαλών της Εκκλησίας, επειδή οι ιεράρχες της Σλατιοάρας σήμερα είναι ανεύθυνοι, προδότες και χριστέμποροι και μετέχουν σε μία αιρετική εκκλησιολογία και στην επίσημη οικουμενιστική ορθοδοξία-σατανική Βαβυλώνα!

Εἲ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ’  ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. (Γαλ. α΄, 9)

Όταν η Εκκλησία του Χριστού ατιμάται, πρέπει να φοβάσαι τη σιωπή και η Αλήθεια να είναι ο Άρτος ο επιούσιος.

Αουρελ -Βασιλε Μποτεζατου--Ο κατηγητης της ορθοδοξις θρησκειας