Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ


Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ

Καραχάλιος Σπυρίδων

Ένας ολάκερος λαός πεινά, κλαίει, μαραζώνει, θυμώνει. Το τελευταίο συναίσθημα είναι το πλέον χρήσιμο για την εθνική και κοινωνική μας ανάταση. Όταν ο θυμός μπλέκεται με την αξιοπρέπεια και τον πατριωτισμό δημιουργούν τον Έλληνα που χρειάζεται ο τόπος μας. Είναι ο Επαναστάτης Έλληνας που αποτελεί το αντίπαλο δέλεαρ απέναντι στον φοβισμένο ραγιά. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που καλλιεργούν όλα μαζί τα αθύρματα του μισελληνισμού το φόβο στις ελληνικές καρδιές.

Πως είναι δυνατόν να μας λένε πως χανόμαστε αν δεν πάρουμε δάνεια και μέτρα όταν υποθηκεύουν και ξεπουλάνε τους γεωφυσικούς μας πόρους στους εκλεκτούς της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας, ακόμη κι όταν εμφανίζονται στη βιτρίνα Τούρκοι και Αλβανοί; Πως είναι δυνατόν να πεθαίνουν Έλληνες από την απελπισία, την ανεργία και τους λαθρομετανάστες και να έχεις απέναντί σου δουλικά νεοταξικά υποπόδια που βάζουν πιο μέσα το μαχαίρι της δήθεν σωτηρίας κλέβοντας πατρογονικά σπίτια και όνειρα;

Θέλουν στην πυρά τον Λαϊκό Εθνικισμό μας γιατί απέναντι στην δειλία προτάσσει τον ηρωισμό, απέναντι στον φόβο την τόλμη. Τσακίζουμε τα σκοτάδια του φόβου που στείλανε στις καρδιές μας. Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θέλουμε μια Ελλάδα που θα ανήκει σε ασφαλείς Έλληνες και μόνον. Πιστεύουμε με πάθος στο Θεό και τις Παραδόσεις της Φυλής μας και θεωρούμε εχθρό μας όποιον θέλει να κατεδαφίσει τα προσκυνήματα και τις αξίες μας. Στηρίζουμε τον Έλληνα της Παραγωγής και της Τιμιότητας και αποβάλλουμε τους διεφθαρμένους και τις συντροφιές τους. Και στηρίζουμε με πάθος τον Ελληνικό Στρατό που θα φέρει σε πέρας τους στόχους της διεκδικητικής Εθνικιστικής Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/