Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – Ο ΥΠΕΡ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝ

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – Ο ΥΠΕΡ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝ


Καραχάλιος Σπυρίδων
5:54pm Feb 16

Ο καθηγητής Βεζανής, εξέχων εθνικιστής πολιτικός επιστήμων, πολιτειολόγος και συνταγματολόγος έδωσε με σαφήνεια το πλαίσιο δράσης και τον ορισμό παράλληλα του εθνικισμού. Είπε λοιπόν πως «αποτελεί την ενεργητική κατάφαση της ιδέας του έθνους. Τούτο σημαίνει πως αγαπώ το έθνος μου και αγωνίζομαι δια αυτό». Πραγματικά ο εθνικισμός δεν είναι μήτε τυχαία μήτε συγκυριακή ενέργεια αλλά ο διαρκής αγώνας υπέρ της εθνικής κοινότητας που έχει αποφασίσει να δημιουργήσει έργα λαμπρά και να τσακίσει κάθε εμπόδιο που θα θελήσει να την υποτάξει.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται να επιτύχει την ολική ανοικοδόμηση της Ελλάδος σε όλα τα επίπεδα. Θα κάνουμε την κάθαρση στην κοινωνία και την πολιτική τάξη της χώρας. Θα επανδρώσουμε την κρατική μηχανή με βάση τον πατριωτισμό και τις ικανότητες των προσώπων. Το κράτος θα γίνει ελληνικό στην φυσική παρουσία μα και στην νοοτροπία.


Τα σύνορα θα πάψουν να είναι το σημερινό κέντρο διερχομένων. Ο μόνος λόγος για να ανοίξουν είναι για να ενσωματώσουν τις ελληνικές ψυχές και τα ελληνικά εδάφη με τα οποία συνορεύουμε. Το στοιχείο της ελληνικότητας στις περιοχές αυτές είναι το κυρίαρχο που σηματοδοτεί την εξωτερική μας πολιτική.


Ο αγώνας για την κατίσχυση του έθνους είναι συλλογικός και άοκνος. Δεν υπάρχει στιγμή αναπαμού για τον Ελληνισμό. Ο Εθνικισμός είναι ο έμπρακτος πατριωτισμός μας, η αγάπη προς την πατρίδα που από το λόγο υλοποιείται στο πεδίο της δράσης. Εκφράζεται στο κράτος και την οικουμένη. Στην οικονομική δραστηριότητα και την στρατιωτική επικράτηση. Στην Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα. Στον πατριωτισμό και την ανάδειξη του Ελληνικού Έθνους σε Μεγάλη Δύναμη.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/