Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Παγκόσμιος Πόλεμος κατά των Χριστιανών;

           Παγκόσμιος Πόλεμος κατά των Χριστιανών;   
 
(σχόλιοv)

Ενοχλητικός επισκέπτης
Ο παγκόσμιος πόλεμος είναι ο πόλεμος του Εωσφόρου και των οπαδών του εναντίον όλων των ανθρώπων. Οι πλάκες (Guidestones) στη Georgia των ΗΠΑ αναφέρουν ότι θα πρέπει να απομείνουν 500 εκ. άνθρωποι στη γη για να υπάρξει "αρμονία με τη φύση". Επομένως πρέπει να εξοντωθούν 6.5 - 7.0 δις άνθρωποι ανεξαρτήτως θρησκείας, χρώματος, πολιτικής άποψης κλπ.

Επειδή ο πόλεμος όμως είναι πρωτίστως πνευματικός, εκείνοι που πρέπει να εκλείψουν πρώτα είναι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, διότι με την πίστη και τις προσευχές τους πολεμούν ανελέητα τον Εωσφόρο και τη συνοδεία του εμποδίζοντάς τους Νεοταξίτες να φέρουν εις πέρας τα άνομα σχέδιά τους.

Οι υπόλοιποι, κάτι μουσουλμανούληδες, άθεοι, ινδουϊστές, βουδιστές, αιρετικοί Χριστιανοί - και δε συμμαζεύεται - όχι μόνο δεν τους ενοχλούν, αλλά αποτελούν και "εργαλεία" που τα στρέφουν ενάντια στους Ορθόδοξους, όπως ένας οργανισμός που έχει υποστεί ένα αυτοάνοσο νόσημα και πολεμάει τα υγιή κύτταρά του.

Ο Κύριος όμως, γνωρίζοντας τα σχέδια του Εωσφόρου, θα χρησιμοποιήσει τη φωτιά που θα ανάψει ο τελευταίος εναντίον των αμετανόητων ανθρώπων, δηλαδή την "ήρα" της γνωστής προφητείας από το "σιτάρι", δηλαδή των ανθρώπων που μετανόησαν, ή έχουν τη δυναμική της μετάνοιας.