Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 (Ν.Η.) στο κλειστό γυμναστήριο της Παιανίας και ώρα 6 μ.μ., οι τέσσερις συνεπώνυμοι σύλλογοι Παιανίας, Αλεξανδρουπόλεως, Καβάλας και Θεσσαλονίκης «ο Άγιος Ιωάννης, ο Θεολόγος» συνδιοργανώνουν εκδήλωση με ομιλίες σε θέματα που αφορούν στην άμυνα των Ελληνορθοδόξων στην καταιγίδα της Νέας Τάξης πραγμάτων
 με την ηλεκτρονική φυλακή
 τον αφελληνισμό
 και την απορθοδοξοποίηση του Έθνους.
Κύριος ομιλητής και επίσημος καλεσμένος της εκδηλώσεως θα είναι ο Καθηγούμενος της Πανιέρου και Μαρτυρικής Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτης κ. Μεθόδιος.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία στη δοκιμαζόμενη σημερινή Ελλάδα.

Υπεύθυνος της συγκεντρώσεως Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» Παιανίας                    κ. Αθανάσιος Παπαγεωργίου (693) 702 - 4386
 -------------------------------------------------------
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ (Ν.Η) 2014


ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ......ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ « ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ» ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ,ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( Υπό σύσταση )

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ : Τέρμα Αγ. Τριάδος & Κύπρου, Παιανία. ΤΗΛ : 210 6642580


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.