Η «ΛΕΠΡΑ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Posted: April 7, 2014 at 4:48 pm

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 
lepra600_143814_JJFQ3D

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην Ελλάδα του 2014 ανακαλύφτηκε επιτέλους ποια είναι η αιτία για όλα τα κακά που ενέσκηψαν στον ελληνισμό από την εποχή της επαναστάτης του 1821. Εθνικές συμφορές, οικονομικές καταστροφές, στρατιωτικές ήττες, εθνικές ταπεινώσεις, πολιτικά εγκλήματα, για όλα αυτά και πολλά άλλα βρέθηκε η αιτία τους! Είναι μια «λέπρα» που απείλησε το «υγιές» πολιτικό μας σύστημα! Είναι η εγκληματική με δόντια βαμπίρ και με στόμα που στάζει από το αίμα αθώων, Χρυσή Αυγή!

Παιδομαζώματα αθώων παιδιών που τα στρατολογούν στο κόμμα τους και ωχριούν μπροστά στο παιδομάζωμα των Τούρκων, οπλοστάσια ολόκληρα που είναι βαμμένα με αίμα αθώων δημοκρατικών πολιτών που τόλμησαν να αντισταθούν στο έκτρωμα της Χρυσής Αυγής, μοναστήρια «μολυσμένα» από την Χρυσή Αυγή που έκρυβαν πυριτιδαποθήκες ικανές να τινάξουν όλη την χώρα στον αέρα, (μήπως κρύβουν και …ατομικά όπλα ;), εγκληματικές δολοφονικές φιγούρες που ακονίζουν τα μαχαίρια σαν τους Τούρκους που έσφαζαν τους Έλληνες επί οθωμανικής κατοχής, είναι μερικά από τα συμπτώματα αυτής της ανεπανάληπτης «λέπρας». Και το πιο αισχρό, όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία θέλησαν τώρα με κακουργηματικές υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και παράνομες βιντεοσκοπήσεις, να πλήξουν το «υγιές», το «άσπιλο», το «αμόλυντο», πολιτικό σύστημα που επί πολλά χρόνια μόχθησε καταϊδρωμένο, (από την… πολυφαγία), να φτάσει την Ελλάδα εδώ… που την έφτασε. Αλήθεια, τι ψύχη θα παραδώσουν όλοι αυτοί οι αιματοβαμμένοι φασίστες, ναζιστές, χιτλερικοί, σταλινικοί, (συγγνώμη το τελευταίο είναι λάθος), ειδωλολάτρες, σατανιστές που πίνουν το αίμα αθώων πολιτών τα βράδια όταν κάνουν τα όργια τους στις πολιτικές γιάφκες τους ;

Κάπως έτσι έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση με την Χρυσή Αυγή. Κάποιοι επιδιώκουν να την κάνουν δεύτερο, αν όχι και πρώτο κόμμα με όλη αυτή την υστερία, το ντελίριο που άρχισε όταν είδαν έντρομοι από τα διάφορα κρυφά γκάλοπ ότι τα ποσοστά αυτού του κόμματος, νόμιμου σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές, να ανεβαίνουν επικίνδυνα και να απειλούν το «σωτήριο» πολιτικό σύστημα της χώρας. Έτσι αποφάσισαν να αποσφραγίσουν τον ασκό του Αιόλου και να εξαπολύσουν μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατά του κόμματος αυτού, που αν το άφηναν στην ησυχία του και αν έβγαζαν τους βουλευτές του στα «παράθυρα» τους να μας πουν ανοιχτά τις θέσεις τους για όλα τα ζητήματα, όπως πρέπει να γίνεται σε μια δημοκρατία, τότε δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Η απομόνωση του το ανέδειξε σαν το μόνο γνήσιο αντιμνημονιακό και αντισυστημικό κόμμα με όλες τις επιπτώσεις από αυτή την εξέλιξη.

Φαίνεται πως αυτοί οι «σωτήρες» της Ελλάδας, αυτοί που έφεραν την μεγαλύτερη καταστροφή στην σύγχρονη ιστορία της, αυτοί που κατάκλεψαν και λεηλάτησαν την χώρα και έστειλαν χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, αυτοί που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν όλα τα εθνικά μας θέματα, είναι και βλάκες, είναι και ηλίθιοι! Ενώ έχουν κουρελιάσει το σύνταγμα, εμφανίζονται σαν προασπιστές του συντάγματος, ενώ έχουν απαξιώσει την ίδια την δικαιοσύνη, εμφανίζονται σαν οι προστάτες της, ενώ έχουν καταστρέψει την οικονομία, εμφανίζονται σαν αυτοί που… φέρνουν την ανάπτυξη και θα δώσουν δουλειές στις στρατιές των ανέργων που οι ίδιοι συσσωρεύσεων με την προδοτική τους πολιτική.

Τώρα ακονίζουν τα δόντια τους και τα μαχαιροπήρουνα τους για να καταβροχθίσουν την υπόλοιπη Χρυσή Αυγή αλλά και όποιους άλλους επιμένουν να εφαρμοστούν νόμιμες διαδικασίες. Αυτούς τους τελευταίους τους στέλνουν με μια δική τους «ετικέτα» στον άδη που οι ίδιοι κατασκεύασαν για τις ανάγκες τους. Μόνο που όπως φαίνεται η βλακεία τους δεν έχει όρια και δεν υπολόγισε πως το στομάχι τους δεν θα… αντέξει όλο αυτό το καταπέτασμα! Ξέχασαν πως η λαϊκή παροιμία λέει πως, όποιος σκάβει του λάκκο του άλλου στο τέλος πέφτει ο ίδιος μέσα! Την «λέπρα» της Χρυσής Αυγής αντί να την εξαφανίσουν, όπως πάει το πράγμα στο τέλος θα μολύνει θανάσιμα τους ίδιους τους αυτοαποκαλούμενους εξολοθρευτές της. Τότε θα είναι αργά και θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνουν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος