Σκηνές οικουμενικού πορνό! Με αυτούς κύριοι συμπροσεύχεστε;

Posted: April 12, 2014 at 7:51 pm, Last Updated: April 12, 2014 at 9:14 pm
σκηνές-πορνό Οικουμενιστικὴ Συμπροσευχή 2014 ή πάρτε διαόλοι βάγια
Όποιος δεν γνωρίζει τι είναι ο Οικουμενισμός και τι σκοπούς έχει τότε δεν ξέρει που πατά και που …τον πηγαίνουν.
CIRQUE ET ŒCUMENISME (2014) - Όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια της Εβδομάδας Προσευχής για την Ενότητα των Χριστιανών, πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο του Μόντε Κάρλο, διαχριστιανική συμπροσευχή με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, μουσικών και ζώων.
Τσίρκο και Οικουμενισμός ή (πιό ελεύθερα) τί τσίρκο είναι ο Οικουμενισμός !!!
οικουμενισμός2014
 
ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΡΝΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ 2014 !!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ 
ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Βέβαια, πάντα ήταν τσίρκο. Στην αρχή είχαν μόνο κλόουν (τους εαυτούς τους), το 2013 έβαλαν ταχυδακτυλουργούς (ζογκλέρ) και ακροβάτες. Φέτος έβαλαν και ελέφαντες. Όλα αυτά δίπλα στον Σταυρό και το Ευαγγέλιο της συμπροσευχής!!! Δυστυχώς, σ’ αυτή τη προσπάθεια γελοιοποιήσεως και διασυρμού του Χριστού και της χριστιανικής πίστεώς μας από τους Οικουμενιστές συμμετέχουν και Ορθόδοξοι. Δείτε στο 51:46 και εξής. Ορθόδοξος Ρουμάνος ιερέας δίπλα σε Αρμένιο και λέει κάποια λειτουργική ευχή. Προσέξτε επίσης τι έχουν κεντημένο ή ραμμένο επάνω στα “άμφια” : Κλόουν και ζώα του τσίρκου. Σταυρούς και κλόουν και καμηλοπαρδάλεις και ελέφαντες… Το τσίρκο ξεκινάει με «Είσοδο» ή «Λιτανεία». Και λέμε «Είσοδο» διότι εισάγεται το Ευαγγέλιο. Βεβηλώνονται τα όσια και τα ιερά μας. Και όπως βλέπετε στα φωτεινά γράμματα του τσίρκου, αυτή η συνάντηση είναι η 38η !!! Δηλαδή έχουν προηγηθεί άλλες 37. Απλώς εμείς είμαστε αδιάφοροι περί την πίστη μας. Όταν τα πρωτόλεγαν αυτά σοφοί άνθρωποι εδώ και 50 – 60 χρόνια τους λέγανε φαντασιόπληκτους, κολλημένους, φανατικούς… (π.χ. Κόντογλου). Στο τσίρκο αυτό βλέπουμε να κυριαρχούν οι Καθολικοί. (Ο καθολικισμός έχει μεταβληθεί σε πρόδρομο του Αντίχριστου. Η ομοφυλοφιλία, η παιδεραστία και η αθεΐα καθώς και ο αντιχριστιανισμός σε όλο του το μεγαλείο). Με ποιους συμπροσεύχεται και ποιους ονομάζει αδελφούς εν Χριστώ ο Βαρθολομαίος και οι συν αυτώ!!! Και ας μην ξεχνάμε ότι ο Οικουμενισμός εξυπηρετεί άριστα την Παγκοσμιοποίηση.
Η Πατριαρχική εγκύκλιος του 1920, αποτελεί το πρώτο σχέδιο βάσει του οποίου θα υλοποιηθεί το όραμα του Οικουμενισμού. Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα της ανοιχτής επιστολής που απηύθυνε ο γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος στον μέγα αποστάτη της πίστεως μας Πατριάρχη Αθηναγόρα. Πρόκειται για μνημείο λόγου.


Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Ανδρέας Γαλάνης
 
pentapostagma.gr