Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

"Θαρθή με πόλεμο, με κακό πολύ ό άνομος και θα υπάρχη μεγάλη οικονομική δυσκολία. Με το χρήμα θα προσπαθήσει να κάνη δούλους του όλους τους ανθρώπους. "

ΓΙΑ ΤΟΝ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

,.. Θάναι πρόσωπο παιδάκι μου κακό και δύστροπο, άλλα με εμφάνιση όμορφη για να ξεγελάσει τον κόσμο.

Θα κάνη ψεύτικα θαύματα με την βοήθεια της επιστημονικής μαγείας και οί άνθρωποι πού έχουν χλιαρή πίστη ή δεν πιστεύουν θα βάλουν το μυαλό τους πού θα το έχη σκότιση αυτός για να μην καταλάβουν.
 
Προσοχή μεγάλη χρειάζεται. Το έλεος του Χριστού τις ήμερες του Αντίχριστου τέρατος θα ρέη στο δρόμο, δηλαδή τόσο άμεση θα ειναι ή αγάπη Του και ή βοήθεια Του.

Θαρθή με πόλεμο, με κακό πολύ ό άνομος και θα υπάρχη μεγάλη οικονομική δυσκολία. Με το χρήμα θα προσπαθήσει να κάνη δούλους του όλους τους ανθρώπους. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό τον ψεύτη, διότι δεν μπορεί να ισιώσει ό κόσμος από μόνος του. Θα πάθουμε για να μάθουμε τι κακό κάναμε πού είμαστε μακριά από τον Χριστό.

ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

...  Παιδί μου στην θεία λειτουργία που θα γίνη στην Αγια Σοφιά   θα   πάω   μου   είπε   ό   Αρχάγγελος Μιχαήλ, άλλα δεν μου πε το πώς θα πάω.

ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.

... Να μην το ξεχάσετε ποτέ, ή Ορθοδοξία θα λάμψη ξανά, και ή Ελλάδα μας θα πάρη την θέση πού της αξίζει στην ανθρωπότητα.


http://www.pigizois.net