Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ : Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ… ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ!!!

foto2
ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ : Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ… ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ!!!
Ἀναρτήθη: 30 Δεκεμβρίου 2016 11:19 AM PST

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δήλωση του γνωστού Τούρκου ισλαμιστή ηγέτη, Cübbeli Ahmet Hoca στο twitter, ότι όσοι μουσουλμάνοι γιορτάζουν την δυτική πρωτοχρονιά είναι… αμαρτωλοί και ότι η εορτή αυτή μολύνει τον Αλλάχ των πιστών. Μάλιστα!

Ο Τούρκος ισλαμιστής που επηρεάζει με τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλο μέρος των μουσουλμάνων στην Τουρκία και αλλού, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά των εθίμων και των εορταστικών κληρώσεων της Πρωτοχρονιάς και αναρωτήθηκε γιατί εμείς οι μουσουλμάνοι να γιορτάζουμε μια εορτή των απίστων, που κανονικά θα πρέπει να την καταδικάζουμε.
 
Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές που έχουν ξεσηκώσει πολλές συζητήσεις στην Τουρκία και όχι μόνο, είναι η εορταστική ατμόσφαιρα που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας με αφορμή τη Πρωτοχρονιά και πρόσφατα ακόμα και με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με εορταστικό χρώμα.

Αντί λοιπόν για αυτές τις εορτές των απίστων που είναι εκ του διαβόλου, όπως υποστηρίζει ο Cübbeli Ahmet Hoca, προτείνει στους πιστούς Τούρκους και σε όλους τους μουσουλμάνους αφού τις καταδικάσουν, να αφιερωθούν στην μουσουλμανική εορτή του Μπαϊράμ. 

Το επίμαχο σημείο εδώ είναι ότι ο εν λόγω ισλαμιστής ηγέτης επηρεάζει και μεγάλο μέρος των μουσουλμάνων που διαβιούν στην Ευρώπη, τουρκικής και όχι μόνο καταγωγής, που τον ακολουθούν στις απόψεις του ενώ συχνά πηγαίνει στη Γερμανία όπου και κηρύττει στους πιστούς του Αλλάχ.
 
Αυτά τα ωραία και για όσους κηρύττουν την συνύπαρξη που σίγουρα οδηγεί στην… ανυπαρξία, συχνά δυστυχώς με αιματηρό τρόπο.
 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr