Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΤΡΟ - ΚΟΣΜΑ: ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!

Εικόνα
Εικόνα

ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΤΡΟ - ΚΟΣΜΑ: ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΡΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 2015

Όπως αφηγήθηκε πρόσφατα δημόσια ο γνωστός σε όλους πατήρ Ανανίας Κουστένης, λίγο πριν τις Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, σε κάποιο μέρος της ελληνικής επικράτειας, πήγαινε ένας παπάς να λειτουργήσει με το αυτοκίνητό του. Και στον δρόμο τον σταμάτησε ένας άλλος παπάς και του λέει:
 
 "Θα με πάρετε και εμένα πάτερ";
"Μάλιστα" απαντά ο πρώτος ιερέας και τον παίρνει μαζί του.
Στον δρόμο πιάσαν την κουβέντα για την κατάσταση της Ελλάδος σήμερα. Και του λέει ο άγνωστος παπάς:
"Να πεις τους Έλληνες να μη φοβούνται και να έχουν θάρρος και ελπίδα! Γιατί στο τιμόνι της Ελλάδος κάθεται η Παναγία"!
Τα έχασε ο άλλος και τον ρώτησε:
"Παππούλη και ποιος είσαι του λόγου σου";
Και εκείνος απαντά:
"Εγώ είμαι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός"!
Και χάθηκε!

ΑΛΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ ΤΟ 2014
 
Την Άνοιξη του 2014 μ.Χ., παραμονή του Ακαθίστου, ο Πατρο-Κοσμάς εμφανίστηκε σε άλλον Ιερέα απομακρυσμένου ορεινού χωριού της Μακεδονίας, που στεναχωριόταν πολύ για τους πολιτικούς μας ηγέτες και προβληματιζόταν εάν θα έπρεπε να ευχόμαστε κιόλας για αυτούς υπέρ "πάσης αρχής και εξουσίας" όπως συνηθίζεται, τη στιγμή που κάνουν αντιχριστιανικά πράγματα και νόμους. Τότε του χτύπησε την πόρτα ο Πατρο-Κοσμάς, σαν ένας κοντούλης γέροντας και με μπαστουνάκι Ιερέας, και αφού είπε ότι κάποιοι έχουν προαποφασίσει να γκρεμίσουν την Ορθοδοξία στην Ελλάδα, τόνισε:

"Επειδή φτάσαμε στην στιγμή να πειράζουν την ΗΜΕΡΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας, δηλ. την Κυριακή και να υπερασπίζονται τα Σόδομα και τα Γόμορα, ήρθα να σου πω να μην σε πειράζει ο λογισμός που έχεις και όταν λες την ευχή "υπέρ του ευσεβούς ημών έθνους και πάσης αρχής και εξουσίας εν αυτώ…", από μέσα σου τότε να απαγγέλλεις την ωδή των Χαιρετισμών: "χαίρε τύρρανον απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής…¨.

Πάτερ μου η ΠΑΝΑΓΙΑ μας αποφάσισε ότι ¨αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να πάει άλλο"…"! Αυτά είπε και εξαφανίστηκε (δημοσιεύτηκε από elladapoyantisteketai)


http://www.noiazomai.gr/2015/11/blog-post_8.html