Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ.

Α.Μ.Κ.Α - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ - ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.....ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΜΚΑ.... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.... Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ.

Aπό: Στυλιανό Δανδουλάκη Αντιπλοίαρχο Π.Ν.( ε.α.) Νεροκούρου 21 Τ.Κ. 73100 Χανιά Ημερ. : 28/05/2015 Τηλ. : 2821092636 , 6974323975

Προς

1.Αξιότιμη Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών Κα. Νάντια Βαλαβάνη. 

2.Αξιότιμο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Δημήτριο Μάρδα. 

3.Αξιότιμο Γενικό Γραμματέα Γενικής Δ/νσεως Φορολογίας και Εισοδήματος κ. Νικόλαο Θεοχαράκη. 


KΟΙΝ:

1.Eξοχότατo Πρωθυουργό της Ελλάδος κ.Αλέξη Τσίπρα. 

2. Αξιότιμο Υπουργό Οικονομίας κ. Ιωάννη Βαρουφάκη. 

3.Αξιότιμο Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Πάνο Καμμένο. 

4.Aξιότιμο Υπουργό Υγείας κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή. 

5.Aξιότιμο Υπουργό οικονομίας Κ.Γεώργιο Σταθάκη. 

6.Αξιότιμο Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.Γεώργιο Ρωμανιά.  

7. Αξιότιμο Βουλευτή Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο Δαμοβολίτη 

8.Ιερά Μόνη Εσφιγμένου 

9.Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος πατρώου εορτολογίου κ .κ. Καλλίνικο .

Θέμα:Αντισυνταγματική και απάνθρωπη διακοπή συντάξεων-μισθών(από Σαμαρά-Βενιζέλο) λόγο ΑΜΚΑ, υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2014 και απόδοση ΕΝΦΙΑ.

1. Εξοχότατε κ. Πρωθυπουργέ και Αξιότιμοι κα. και κ. Υπουργοί και Γ. Γραμματείς σας αναφέρω ότι αντισυνταγματικά και απάνθρωπα η απερχόμενη εγκληματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου μου έκοψε την σύνταξη από το Μάιο 2013 και τη περίθαλψη όπως ήδη σας έχω ενημερώσει και με έγγραφα μου, λόγο του ότι δεν είμαι καταχωρημένος στο σύστημα ΗΔΙΚΑ Α.Ε/ΑΜΚΑ όχι γιατί αμέλησα αλλά διότι προέβην σε νόμιμες ενέργειες όταν μου ανακοίνωσαν το 2002 από το ΓΕΝ για να καταχωρηθώ στο εν λόγο σύστημα( δηλ. υπέβαλα αναφορά προς ΓΕΝ όπως προβλέπετε στις Διατάξεις Π.Ν. κεφάλαιο 18, ότι δεν επιθυμώ να καταχωρηθώ στο εν λόγο σύστημα για λόγους Θρησκευτικής και συνταγματικής συνείδησης και η οποία έγινε δεκτή) και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να υποβάλω δήλωση εισοδήματος με ηλεκτρονικό σύστημα.

2. Αξιότιμε κ. Δ. Μάρδα αφού λάβετε σοβαρά υπό όψιν τα έγγραφα που σας έχω ήδη υποβάλει (για την αντισυνταγματική και απάνθρωπη διακοπή/αναστολή συντάξεως) και τη μη χορήγηση βεβαιωτικού που ζητώ πάνω από ένα έτος από τη απάνθρωπη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και τα όργανα της ,παρακαλώ όπως ελέγξετε αν αρμόδια υπηρεσία σας βεβαιώνει στην εφορία Χανίων ότι μου καταβάλει σύνταξη, διότι είναι αδύνατον να μου εκδοθεί ηλεκτρονικά βεβαιωτικό αποδοχών χωρίς ΑΜΚΑ(δηλ. δεν μπορώ να διαπιστώσω τι με χρεώνει αρμόδια υπηρεσία σας στη εφορία Χανίων)ώστε να μη μου επιβληθούν κυρώσεις που προβλέπονται για φοροφυγάδες και παρακαλώ πολύ για μια ακόμα φορά να μου χορηγήσετε άμεσα το εν λόγο βεβαιωτικό για τους λόγους που σας έχω ήδη αναφέρει και προκειμένου να το προσκομίσω και στην εφορία Χανίων.

3.Αξιότιμη κα. Ν. Βαλαβάνη εκτιμώ τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλετε με το επιτελείο σας για να φέρετε εις πέρας το αξιόλογο έργο σας και θέλομε να πιστεύομε τόσο εγώ όσο και οι μερικές χιλιάδες διωκομένων Ελλήνων( συνταξιούχοι που τους έκοψαν την σύνταξη, εργαζόμενοι που δεν πληρώνονται ενώ εργάζονται, άνεργοι γιατί δεν μπορούν να εργασθούν διότι δεν έχουν ΑΜΚΑ) που δεν είμαστε καταχωρημένοι στη ΗΔΙΚΑ.Α.Ε.-ΑΜΚΑ στερώντας μας βασικά αγαθά για την επιβίωση του ανθρώπου, αγαθά που δικαιούμαστε σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα διότι έχομε καταβάλει όλες τις εισφορές και τους φόρους προς το κράτος από τότε που προσληφθήκαμε στην εργασία(όπως εγώ που συμπλήρωσα 40 συντάξιμα έτη στο Π.Ν.)αλλά και που συνεχίζομε να καταβάλομε ,ότι εν αγνοία σας δόθηκε διαταγή… ’’ για να υποβάλεις φορολογική δήλωση πρέπει απαραίτητα να καταγράψεις τον ΑΜΚΑ’’( στη εισήγηση αυτού του μέτρου πιστεύομε ότι δεν σας ενημέρωσαν πως υπάρχουν κάποιες χιλιάδες Ελλήνων που διώκονται λόγο ΑΜΚΑ). 

Μετά τα παραπάνω αξιότιμη κα. Υπουργέ επικαλούμαι τα ευγενή αισθήματα την ανθρωπιά και την δημοκρατικότητα σας και παρακαλώ πολύ όπως: 

α. Τροποποιήσατε τη διαταγή αυτή ώστε να μπορούμε να υποβάλομε φορολογική δήλωση (Ε1) στις εφορίες που ανήκουμε και εμείς έστω και με μηδενικό εισόδημα διότι αυτή τη διαταγή που δόθηκε είναι σαν να μας ρίχνετε την χαριστική βολή μετά από την καταδίκη σε θάνατο που μας επέβαλε η απερχόμενη απάνθρωπη και εγκληματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και να καταλήξομε και εμείς σε βιολογικό θάνατο ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΚΩΤΌΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10000 ΑΔΕΛΦΟΎΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ’’ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ???’’ .

β. Αφού λάβετε υπόψη την διαβεβαίωση του Αξιότιμου Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη ( ότι όσοι δεν παίρνουν σύνταξη, μισθό και είναι άνεργοι δεν θα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ) να προβλέψετε σχετική απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2015 για εμάς που δεν λαμβάνομε σύνταξη ή μισθό ή είμαστε άνεργοι εφόσον τα ακίνητα που μπορεί να έχομε δεν έχουν ιδιαίτερη αξία και δεν μας αποδίδουν κάποιο εισόδημα.

4. Εξοχότατε κ. Πρωθυπουργέ καταλαβαίνομε και εκτιμούμε τις άοκνες και επίπονες προσπάθειες που καταβάλετε για να βγάλετε τη μαρτυρική καταματωμένη και αγαπημένη Ελλάδα μας από τον βόρβορο που την έριξαν οι απάνθρωπες κυβερνήσεις μετά από την απελευθέρωση ,από τους βάρβαρους εγκληματίες της ανθρωπότητας αιμοδιψείς γερμανούς του Χίτλερ και κυρίως τα τελευταία πέντε έτη και σας σφίγγουμε το χέρι με πολύ αγάπη γιατί μετά από την εν λόγο απελευθέρωση κανένας πολιτικός και ειδικά πρωθυπουργός δεν σήκωσε το ανάστημα και τη φωνή του στη Ευρώπη και δη στη Γερμανία, για να υποστηρίξει τα δίκαια του Ελληνικού λαού . 

Σας παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας να μη επιτρέψετε άλλο στα εγκληματικά και εκτελεστικά όργανα Σαμαρά –Βενιζέλου να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο να σπέρνουν το θάνατο μόνο σε Έλληνες πολίτες ,μη θανατωθεί και άλλη Ελληνική πόλη.

5. Τέλος Εξοχότατε κ. Πρωθυπουργέ ευχόμαστε ολοψύχως τόσο εγώ αλλά και οι Έλληνες Ορθόδοξοι που διωκόμαστε, ο καλός Θεός και η προστάτης της Ελλάδος Υπέρ αγία Θεοτόκος να δίνει δύναμη και υγεία τόσο σε εσάς αλλά και σε όλα τα μέλη και παράγοντες της κυβέρνησης για να συνεχίσετε το τόσο δύσκολο αλλά αξιόλογο έργο σας με απώτερο σκοπό να βγάλετε την πολυβασανισμένη πατρίδα μας από την τραγική κατάσταση που την έχουν φέρει και παρακαλούμε για μια φόρα ακόμα όπως μας δεχθείτε σε ακρόαση λαμβάνοντας σοβαρά υπ όψιν ότι οι Έλληνες Ορθόδοξοι που διωκόμαστε από το 2009 (μας στερούν συντάξεις , μισθούς ,κάθε υλική βοήθεια, δικαίωμα εργασίας και το κυριότερο την περίθαλψη ακόμα και από τα στρατιωτικά νοσοκομεία) ανερχόμαστε σε μερικές χιλιάδες. 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όλους τους παραπάνω που αναφέρθηκα και περιμένω με αγωνία απάντηση σας .

Με εκτίμηση 

 Στυλιανός Δανδουλάκης 
 Αντιπλοίαρχος Π.Ν.(ε.α.).