Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Οι Σαλαφιστές θέλουν να δημιουργήσουν ισλαμικό χαλιφάτο μέσα στην Γερμανία!

Οι Σαλαφιστές θέλουν να δημιουργήσουν ισλαμικό χαλιφάτο μέσα στην Γερμανία!

  Από ότι διαφαίνεται η κατάσταση στην Γερμανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη,  με την ανεξέλεγκτη είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών...

salaf-germany

24 Απριλίου 2015, 8:45 μμ 

Από ότι διαφαίνεται η κατάσταση στην Γερμανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη,  με την ανεξέλεγκτη είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών  αποτελεί εν δυνάμει  «κίνδυνο» για το ίδιο το γερμανικό κράτος. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για την άνοδο των Γερμανών Νεοναζί , αλλά και την εμφάνιση πιο μετριοπαθών οργανώσεων που ζητούν την απέλαση των  μουσουλμάνων μεταναστών σαν την οργάνωση PEGIDA. 

 
 Στη Γερμανία, ένας αυξανόμενος αριθμός των ριζοσπαστών ισλαμιστών απειλή την χώρα , αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα Inopressa , επικαλούμενη την γνωστή γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία επικαλείται  με την σειρά της ,  έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 22 Απριλίου 2015, από την  Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος της Γερμανίας. Η έκθεση αυτή δεν κρούει απλά τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά θέτει  την γερμανική πολιτική ηγεσία προ των  τεράστιων ευθυνών της για αυτό που» έρχεται».
«Η .. Ισλαμική Κοινότητα στην Γερμανία αυξάνεται ασταμάτητα. Όλα αυτά δημιουργούν το κατάλληλο έδαφος για το τζιχάντ και τους υποστηρικτές του, τους σαλαφιστές που θέλουν να ιδρύσουν ένα ισλαμικό χαλιφάτο  μέσα στην  Γερμανία», αναφέρει ο επικεφαλής του τμήματος  της υπηρεσίας πληροφοριών Hans-Georg Maassen.

Σύμφωνα με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, τα τελευταία στοιχεία, αναφέρουν ότι  ο αριθμός των ριζοσπαστών ισλαμιστών στην Γερμανία   είναι 7.300. Ενώ 680 ισλαμιστές μετέβησαν πρόσφατα  από την Γερμανία σε Ιράκ και  Συρία για να πολεμήσουν . Ένας  στους τρεις γύρισε  πίσω, ενώ  περίπου 50 άτομα από την επιστροφή τους πιστεύεται ότι έλαβαν  ειδική εκπαίδευση για πόλεμο εντός κατοικημένων περιοχών, σύμφωνα με την γερμανική αντικατασκοπεία, αποκτώντας τεραστία  εμπειρία της μάχης εκεί.

Η « Ακρόπολη» των  σαλαφιστών στη Γερμανία , είναι το  ομοσπονδιακό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και της Έσσης και η πόλη του Βερολίνου. Περισσότερο από 12% προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ από άλλες θρησκείες, ενώ το 90% έχουν την Γερμανική ιθαγένεια , σύμφωνα με Γερμανούς  δημοσιογράφους.

Με λίγα λόγια οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί στην Ευρώπη πρέπει να ξεσκονίσουν το « βιβλίο» που μιλά  για « πόλεμο εντός κατοικημένων περιοχών» πολύ καλά διότι έρχονται άγριες καταστάσεις.   

Στις αρχές Απριλίου, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μεζιέρ προειδοποίησε για  πιθανές επικείμενες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γερμανία, όπως αυτές που πραγματοποιήθηκαν  στο Παρίσι, Κοπεγχάγη και  Οττάβα. «Θα ήθελα πολύ να πω ότι στην Γερμανία αποκλείονται επιθέσεις …, αλλά δεν μπορώ να το κάνει οποιοσδήποτε υπουργός μας», είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πρόσφατες επιθέσεις έδειξαν ότι οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν μια νέα τακτική: « επιτίθενται  σε πολλά μέρη ταυτόχρονα, και στις χειρότερες περιπτώσεις, για αρκετές ημέρες». Για την  Γερμανία είναι «αναγκαία μια επαρκής απάντηση» από τέλεια εκπαιδευμένες  αστυνομικές δυνάμεις, δήλωσε ο ίδιος . Συνολικά, σύμφωνα με  τον Τόμας ντε Μεζιέρ, στη Γερμανία, υπάρχουν περίπου 280 ισλαμιστές οι οποίοι είναι έτοιμοι για την πραγματοποιήσουν  τρομοκρατικές επιθέσεις , γράφει η  Bild.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, αυτή ακριβώς είναι η λογική που εξυπηρετεί η αιφνιδιαστική εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών από την Μ. Ανατολή και την Βόρεια Αφρική προς την Ευρώπη από Ιταλία και Ελλάδα. Μέσα στους εξαθλιωμένους πρόσφυγες κρύβονται εκπαιδευμένοι φονιάδες του ισλαμικού στρατού έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη.
Ενώ την ίδια στιγμή σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο μας στο pentapostagma.gr, στην Γερμανία μέλη της ναζιστικής οργάνωσης η οποία αυτοαποκαλείται «Λεγεώνα της Koenigsberg( η ρωσικά Καλίνινγκραντ) » έριχναν για δύο μήνες στο ναό διάσπαρτα φυλλάδια με απειλές και ύβρεις. «Έξω ο Ρώσος μάγος , εμείς δεν πρόκειται πλέον να σας ανεχτούμε στο Marzahn-Hellensdorfe. Βγες έξω,  και δεν πρόκειται να σου δείξουμε  έλεος», έγραφαν τα φυλλάδια για τον ιερέα της εκκλησίας , μαζί με τις απειλές για την πυρπόληση του ναού .

Την περασμένη εβδομάδα, όχι μόνο ο ναός του πρίγκιπα Βλαντιμίρ, αλλά και το γερμανο-ρωσικό Σχολείο στο Marzahn έγιναν θύματα της επίθεσης από νεοναζιστικές ομάδες. Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι σίγουρα έργο των νεο-ναζί, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες προκαλούν  πανικό μεταξύ των αλλοδαπών που κατοικούν στο δήμο της Marzahn-Hellensdorf στην πρωτεύουσα του γερμανικού κράτους , συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ήταν στο Βερολίνο υπό το καθεστώς των προσφύγων, και τους απειλούν  με σωματική βία.

pentapostagma.gr