Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ...

ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ...
 
 
Τό Ινδικό Κράτος με την αρχαία Φιλοσοφική κουλτούρα ξύπνησε !  Άλλαξε τον Νόμο, καί τώρα δεν αστειεύεται... Αυτά να τα βλέπουνε οί δικοί μας πού θέλοντας να υποστηρίξουν κάποιες διεστραμμένες ελάχιστες μειονότητες δημιουργούνε προϋποθέσεις στό χτίσιμο μιάς άλλης κατάστασης καί στό  Ελλάς, Ελλήνων, φούστηδων !
 
 
Νέο Δελχί, Ινδία
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας αποφάνθηκε ότι οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι παράνομες, ανατρέποντας την απόφαση που είχε λάβει του Ανώτατο Δικαστήριο του Νέου Δελχί, το 2009.

Πριν από τέσσερα χρόνια το δικαστήριο της πρωτεύουσας είχε αποφανθεί ότι οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου δεν μπορούν να ποινικοποιούνται, όταν υπάρχει συναίνεση.

Όμως οι δικαστές έκριναν ότι για το θέμα πρέπει να υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με άρθρο ενός νόμου που κρατά από την εποχή που η Ινδία ήταν βρετανική αποικία, οι σχέσεις ατόμων του ίδιου φύλου είναι παράνομες και διώκονται με 10ετή κάθειρξη.

Οι οργανώσεις προάσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκαναν λόγο για «μαύρη μέρα» στην ιστορία της χώρας.

Aντίθετα, οι Χριστιανικές και μουσουλμανικές οργανώσεις της χώρας, οι οποίες ανέλαβαν και την πρωτοβουλία να φέρουν το θέμα στο Ανώτατο Δικαστήριο, χαιρέτισαν την απόφαση.

«Το Ανώτατο Δικαστήριο σεβάστηκε τις παραδόσεις ενός και πλέον αιώνα που έχει η χώρα. Δεν καταπιέζει κανέναν, αντίθετα αντιλαμβάνεται τις αξίες και τα πιστεύω της πλειοψηφίας των κατοίκων» τόνισε στο BBC ο Ζαφαριγιάντ Τζιλάνι, εκπρόσωπος μουσουλμανικής οργάνωσης.