Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΠΑΙΣΙΟΣ-ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: "O ΘΕΟΣ ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!!!!!!"

Και μια σπάνια ανεκδοτη φωτογραφία από το ημερολόγιο η οποία χρονολογείται από τον Νοέβριο του 1992 στο πρωτο προσκυνημα του
πατριάρχη στο Αγιο Όρος.

Στις Καρυές, στην μονή Κουτλουμουσίου ο Βαρθολομαίος ο Α΄συναντηθηκε και συνομίλησε θερμα με τον Γεροντα μοναχό Παίσιο τον ασκητη που η σοφία του συγκεντρωνει προσκυνηυτες από όλο τον κόσμο. Με την διορατικότητα που τον διακρινει όταν ἐρωτηθηκε από τον Νικόλαο Μαγγινα πως βλέπει την παρουσία του Βαρθολομαίου στον Οικουμενικό θρόνο. Ὀ Παίσιος απάντησε βαθυστόχαστα: "Ὀ Θεός οικονόμησε αυτα τα δυσκολα χρονια τον καλύτερο πατριάρχη"

Το δημοσίευμα είναι του 1993. Ο Παίσιος ζούσε τότε.  Δεν γραφτηκε σε καποιο βιβλίο μετα τον θάνατό του. Ο δε Ν.Μαγγίνας, συχνά πυκνα ακολουθεί τον Πατριάρχη στα ταξίδια του και κρατάει φωτογραφίες. Μια έρευνα στην ιστοσελίδα του πατριαρχείου και θα δειτε το όνομά του να φιγουράρει όχι σπάνια κάτω από τις φωτό των δραστηριοτήτων του Βαρθολομαίου. Ο γέροντας σύμφωνα με μαρτυρίες αγιορειτών που ήταν παρόντες όχι μόνον είπε αυτά που διαβαζουμε στο δημοσίευμα αλλά έβαλε στρωτή μετανοια όταν αντίκρυσε τον Πατριάρχη....(!!!)

Η πραγματική θρησκεία του πατριάρχη και επίσημου ηγήτορα της ορθοδοξίας Βαρθολομαίου, δεν είναι πλέον ο Οικουμενισμός γνωστός αλλιώς και ως M.R.A. (=ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ) αλλά επικεντρώνεται και εκτρέπεται πλέον ανοιχτά σε ένα κλάδο της M.R.A. ήτοι προς την ειδωλολατρική ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!! (ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ-ΓΑ-ΜΗΤΗΡ-ΓΑΙΑ ΜΗΤΗΡ)