Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!

Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί στα βιβλία της γραμματικής της Ε' και ΣΤ' δημοτικού ναι μεν αλλά αναφέρουν ότι τα φωνήεντα είναι 5 τα σύμφωνα 15 και τα δε κείμενα συνεχίζουν να έχουν τη γνωστή μας γραματική, και γιατί επέλεξαν τα παιδιά των δύο τελευταίων τάξεων του δημοτικού;;;;;;;;;;

Αυτό είναι το σχέδιό τους: ---- (Ο έλεγχος της εκπαίδευσης με στόχο την πλήρη καταστροφή της. η καταστροφή θα ολοκληρωθεί όταν εφαρμοστεί στα Δημοτικά και στα Γυμνάσια η διδασκαλία της ΟΒΕ ( Outcome Based Education ) η εκπαίδευση που βασίζεται στα αποτελέσματα. ) ----Αυτό λοιπόν είναι ένα τέχνασμα, να δημιουργούν στο υποσυνείδητο τις βάσεις για να μπορέσουν αργότερα να επιβάλουν αυτό που θέλουν. Παράδειγμα είναι και η διαφήμιση. Βλέποντας συνεχώς το ίδιο, το μυαλό παυει να έχει αναστολές, καθοδηγούμενο από το υποσυνείδητο, γίνεται πιο ευάλωτο, και μπορούν να εμφυτέψουν οτιδήποτε νέο. Το ίδιο ισχύει και με τη τηλεόραση, τις εφημερίδες, τα περιοδικά, τα κόμικς, και σε κάθε λογής υλικά η πνευματικά αναλώσιμα είδη. -Σε κάθε τι που κυκλοφορεί κι έχει ευρεία κατανάλωση υπάρχουν υποσυνείδητα μυνήματα!!!!!!!
Και να συνεχίσω λέγοντας, πως επέλεξαν τις δύο τελευταιές τάξεις;

Για τους εξής λόγους:

1ον --Διότι στις ηλικίες αυτές τα παιδιά είναι στη μετάβαση από τον φανταστικό τους κόσμο, προς την πραγματικότητα, και οι αλλαγές που συντελούνται στο μυαλό τους τα κάνει πιο επιδεκτικά σε διάφορες ιδέες που θα τους εμφυτευθούν.

2ον -- Οι μικρές ορμονικές αλλαγές στο σώμα τους πηγαίνοντας προς την εφηβεία, έχουν άμεση επίπτωση στο μυαλό τους, με αποτέλεσμα, να επιδιώκουν τη μάθηση, να αυξάνονται οι απορίες τους, αρχίζουν να διερευνούν το σώμα τους και έχοντας πολλαπλά ερείσματα, να μην κατανοούν τις αλλαγές που τους επιβάλουν.

3ον-- Στις ηλικίες αυτές συνήθως αρχίζουν και οι ξένες γλώσσες, και έτσι μπερδεύουν τη γραμματική μεταξύ των γλωσσών αυτών και επικρατεί ένα σχετικό χάος στο μυαλό τους, με αποτέλεσμα λανθασμένες γραμματικες εντυπώσεις.

Αυτά λοιπόν κι άλλα πολλά που θα χρειαζόταν πολλές σελίδες για να τα περιγράψω, εκμεταλλεύονται οι εθνοκάπηλοι και οι νεοταξίτες για να επιφέρουν αλλαγές στο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των παιδιών, σε νέες καταστάσεις.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το σχέδιο εκφυλισμού της γλώσσας μας;
Φυσικά και μπορούμε!!!

Αν έχουμε επαφή με τα παιδιά μας, λύνοντας τις απορίες τους, και βοηθώντας τα όσο μπορούμε στα μαθήματα και μιλώντας τα τακτικά για τη γλώσσα και ποσο περήφανοι είμαστε γι'αυτή.

Μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε να μην χαθεί η γλώσσα μας, μην περιμένουμε από κανέναν πολιτικό, γιατί οι περισσότεροι είναι προδότες, και αρκετοί άλλοι απαθείς.