Το σκοτεινό νέφος που κάλυψε ήδη την Ευρώπη, έφθασε κι εδώ. Ο οίστρος, η παράφορη, η ακάθαρτη ορμή, το μανιώδες πάθος της ομοφυλοφιλίας απειλεί και την Ελλάδα μας. Η χώρα μας, χώρα των υψηλών ιδανικών, κατάντησε, χάρη στους ανάξιους πολιτικούς της, χώρα των δανεικών, και τώρα κινδυνεύει να γίνει Σόδομα και Γόμορρα. Οι πολιτικοί μας, κυριευμένοι από οίηση και αλαζονεία, πορευόμενοι χωρίς Θεό και χωρίς γνώση, συνεχίζουν να αδικούν το ένδοξο Ορθόδοξο ελληνικό έθνος.

Επικαλούμενοι συνεχώς το «λαό» δεν κάνουν τίποτε άλλο από του να υβρίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο, να κτυπούν κατάστηθα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και να ενεργούν έτσι, ώστε ο άνθρωπος του σήμερα να είναι πνευματικά πολύ πιο χαμηλά από τον άνθρωπο του χτες. Ή, ορθότερα, ενεργούν ώστε ο άνθρωπος, ο «εν τιμή ων», που έχει τόσο μεγάλη τιμή και αξία, αφού δημιουργήθηκε κατ’ εικόνα Θεού, να εξισώσει τον εαυτό του με τα άλογα ζώα και να γίνει όχι απλώς όμοιος με αυτά, ζώντας και πεθαίνοντας σαν κτήνος (βλ. Ψαλμ. μη’[48] 13), αλλά πολύ χειρότερος από αυτά!..

Το απελθόν Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα που καταταλαιπωρούν τη χώρα μας, αποφάσισε να νομιμοποιήσει αυτό που ο θείος νόμος καταδικάζει ως βδελυρό αμάρτημα. Αυτό που ο Θεός τιμώρησε με φωτιά και θειάφι στα Σόδομα και τα Γόμορρα, γεγονός που μαρτυρεί δια μέσου των αιώνων η Νεκρά θάλασσα. Μια θάλασσα όπου επιπλέουν σβώλοι από θειάφι, και πάνω από την οποία δεν πετούν πουλιά λόγω αναθυμιάσεων.

Αντί η δικαιοσύνη αυτού του τόπου να απαγορέψει τις προκλητικές «παρελάσεις υπερηφάνειας» ΛΟΑΤ (Λεσβιών, Ομοφυλοφίλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλς), επιχείρησε να προωθήσεις «σύμφωνο συμβίωσης» των ομοφυλοφίλων. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ενθαρρύνθηκε στην ανόσια αυτή ενέργειά του και από την τότε Πρόεδρο της Βουλής, που έτρεξε να δώσει το παρόν στην «παρέλαση υπερηφάνειας». Και δεν αρκέστηκε να μιλήσει στους ΛΟΑΤ, αλλά τους κάλεσε να περάσουν την επόμενη φορά και από τη … Βουλή των Ελλήνων! «Ω ήθη, ω καιροί!» (o tempora, o mores) θα αναφωνούσε ο Κικέρων αν ζούσε σήμερα.

Το «σύμφωνο συμβίωσης», που αν γίνει αποδεκτό, νομιμοποιεί τον οίστρο της διαστροφής, είναι πάρθιο βέλος στον θεοϊδρυτο θεσμό του γάμου. Και μάλιστα στην Ελλάδα, όπου οι γεννήσεις έχουν φτάσει στο ναδίρ, οι δε εκτρώσεις, χάρις στον εγκληματικό νόμο της πολιτείας, ολοένα αυξάνουν! Επιμένουν οι πολιτικοί μας ότι μιλούν, εκφράζουν και νομοθετούν εκ μέρους του λαού. Αλλά η λέξη «λαός» είναι αόριστη. Ποιανού λαού; Του παραπληροφορημένου; Του παραπλανημένου; Του λαού, του πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου;

Το «σύμφωνο συμβίωσης», που στο εγγύς μέλλον θα εξελιχθεί και σε νόμο για πολιτικό γάμο για ομόφυλα ζευγάρια, που ίσως να επιβληθεί αύριο και στην Εκκλησία να νυμφεύει τα ομόφυλα ζευγάρια, είναι ωρολογιακή βόμβα στον κορμό του έθνους μας.
Πέραν αυτών ένας τέτοιος νόμος είναι άντικρυς αντίθετος προς τον άγιο και σωτήριο νόμο του Τριαδικού Θεού. Ένα τέτοιο εγχείρημα αποτελεί τρανταχτή αποστασία κατά του Θεού και κήρυξη πολέμου από τον αδύναμο χοϊκό και προσωρινό άνθρωπο κατά του αιωνίου και παντοκράτορος Θεού. Το αποτέλεσμα ενός τέτοιου πολέμου δε χρειάζεται να το επισημάνουμε.


Είναι καιρός να συνέλθουμε. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τα βήματα της αποστατημένης Ευρώπης στο όνομα ενός κάλπικου προοδευτισμού. Οι πολιτικοί μας έσπευσαν να βάλουν τη χώρα μας στην Ευρώπη για ασφάλεια και τώρα ο λαός μας νιώθει τραγικά ανασφαλής, διότι τον αναγκάζουν να τα βάλει με το Θεό!… Το σκοτεινό νέφος που καλύπτει την Ευρώπη, απειλεί να καλύψει τον καταγάλανο ουρανό της Ελλάδος και ο οίστρος ακολασίας, το μανιώδες πάθος, κινδυνεύει να κυριεύσει το λαό μας. Ένα λαό γαλουχημένο με τα νάματα της Ορθοδοξίας. Ένα λαό που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αγίους και μάλιστα θαυματουργούς!…

Όσοι θα κληθούν να ψηφήσουν τον ανόσιο και αντίθετο νόμο που νομιμοποιεί το αμαρτωλό «σύμφωνο συμβίωσης» ας αναλογισθούν τις ευθύνες τους.

Ο άγιος Απόστολος Παύλος φωνάζει: «Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος» (Εβρ. ι’ [10] 31): Είναι φοβερό να πέσει κανείς στα χέρια του αληθινού Θεού, που δεν είναι νεκρός σαν τα είδωλα, αλλά ζει αιωνίως!

ν.π.β.

Από το μηνιαίο περιοδικό «Η Δράση μας»,Τεύχος 533, Νοέμβριος 2015 -Ορθόδοξη Πορεία
orp.gr