Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...


ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 1  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...

 
ΕΛΣΤΑΤ - η πηγή τών άσχημων νέων...


Η Ελλάδα γερνά, η Ελλάδα ξεψυχάει, η Ελλάδα πεθαίνει...
Μέ τίς εκτρώσεις να έρχονται πρώτες στόν Ελληνικό εξαφανισμό, αλλά καί  με εχθρικά διακείμενους δημοσιογράφους ( γιατί καί οί ίδιοι πλέον τών άλλων την έχουν λερωμένη την φωλιά καί την συνείδησή τους από παρόμοια ενδοοικογενειακά εγκλήματα... ),  να μή τίς αναφέρουν καθόλου, ώς τήν πρώτη καί κύρια αιτία αυτής τής πτώσης...
Η Ελλάδα γερνά,  η Ελλάδα πεθαίνει...
Είναι φράσεις πού συχνά ακούμε, καί πού εν τούτοις γιά όλα αυτά καμία διαμαρτυρία δεν κάνουμε καί κανένας ξεσηκωμός δεν γίνεται ώστε να πάρουν οί πολιτικοί τής χώρας μας τό κατάλληλο μήνυμα...
Άν ήταν για κανένα αθλητικό υποβιβασμό  τότε θα βλέπαμε πολιτείες ολόκληρες να καίγονταν γιά γαύρους καί για βάζελους καί γιά την κλωτσοπατινάδα...
Πολλές φορές λοιπόν διερωτηθήκαμε :
Άραγε, είμαστε άξιοι να αναπνέουμε ελεύθεροι, ή μήπως χρειαζόμαστε κάποια νέα μορφή δουλείας   ώστε νά μάς συνετίσει ο Θεός καί να μάς φέρει στά ίσα μας;

 
Αίσθηση προκαλούν τα προσωρινά στοιχεία απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ, καθώς η Ελλάδα όχι μόνο γερνά, αλλά χάνει και τον πληθυσμό της...

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Νέος Κόσμος", σε δέκα χρόνια η Ελλάδα έχει χάσει πάνω από 1.000.000 Έλληνες και πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ, που κρατά από την... δεκαετία του 1940.
Η οικονομική κρίση, η υπογεννητικότητα και η μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό, τα τελευταία χρόνια, μας έχουν φέρει στα προ 20ετίας πληθυσμιακά επίπεδα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ,  στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν τελευταίως 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Από τα προσωρινά αποτελέσματα προκύπτει ότι οι πέντε Δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό (χιλιόμετρο) είναι οι Δήμοι Καλλιθέας (21.067,6), Ν. Σμύρνης (20.740,6), Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7). Ακόμη, οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Δήμοι Πρεσπών (3,05), Ζαγορίου (3,78), Παρανεστίου (3,85), Σφακίων (4,11) και Νεστορίου (4,27).

Με τον υπάρχοντα ρυθμό μείωσης του πληθυσμού που έχει ενταθεί κατακόρυφα την τελευταία διετία, υπολογίζεται ότι στα τέλη της δεκαετίας θα έχουμε φτάσει στα επίπεδα του 1970 με την Ελλάδα των 8 εκατομμυρίων ψυχών!

Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα, ενώ το 2009, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, υπολογίσθηκε ότι ξεπέρασε τα 11.282.571 άτομα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μείωση πληθυσμού φαίνεται μικρή σε σχέση με το 2001, ωστόσο θα πρέπει να υπολογιστεί ότι στην Ελλάδα υπήρχαν εκείνη την περίοδο 300.000 αλλοδαποί, την ώρα που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν το 1.300.000.

Πηγή: NEWS 247  

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΞ΄ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ...
  
Μειώθηκε ο Ελληνικός πληθυσμός της Ελλάδος κατά 10% και πρόκειται στα επόμενα πέντε μόλις χρόνια να μειωθεί και ακόμη περισσότερο, αφού ο Γιωργάκης Παπανδρέου φρόντισε να φορολογούνται τα παιδιά, που αποτελούν τεκμήριο και πράξη προς ....αποφυγήν.
Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες ξεπέρασαν τα 2.000.000 εκατομμύρια στην Ελλάδα και κανείς δεν φαίνεται ικανός να προτείνει οτιδήποτε για να λύσει το πρόβλημα, αφού ο πληθυσμός των λαθρομεταναστών αποτελείται κυρίως από άνδρες νεαρής ηλικίας, με τα παιδιά και τις γυναίκες να σπανίζουν. 
Έχουμε αφήσει δηλαδή να μπουν στη χώρα μας εκατομμύρια αγνώστου ταυτότητος αλλοδαπών, που αν κάποιος κατορθώσει να τους οργανώσει και να τους ελέγξει θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα καταστολής μιάς "προγραμματισμένης εξέγερσης".
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, ένα πρωί (πριν λίγες μέρες) άκουσα με φρίκη  στην εκπομπή του Αυτιά, τρίτεκνη μητέρα να καλεί με απόγνωση τις εγκύους να μην κάνουν έκτρωση λόγω της φορολογίας των παιδιών...
Αν αυτές δεν είναι μέρες Αντιχρίστου, ή τουλάχιστον η αρχή τους, τότε ποιές είναι;

Καλούμε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να σταματήσει την πρόστυχη αυτή φορολογία των παιδιών, που θα οδηγήσει σε δεκάδες χιλιάδες εκτρώσεις βρεφών, το αίμα των οποίων από τα χέρια του Γ. Παπανδρέου, θα πάει στα δικά του.