Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ


Αθανάσιος πάμμαχον Συνάθης παγκράτιον 2:56pm Feb 9

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Το να προστατεύεις τη Πατρίδα δεν είναι ρατσισμός, είναι καθήκον, το να προστατεύεις το σπίτι σου είναι υποχρέωση, το να προστατεύεις την οικογένεια σου είναι ανάγκη.
Αν πάψουμε να προστατεύουμε τη Πατρίδα, δεν λογιζόμαστε Έλληνες, αν δεν προστατέψουμε το σπίτι μας δεν θα το έχουμε, αν δεν προστατέψουμε τα παιδιά μας και την οικογένεια μας, τότε δεν είμαστε άνθρωποι.
Δεν θέλω να ακούσω κανέναν να λέει ρατσιστή τὸν Ἐλληνα ποὺ υπερασπίζεται ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ διότι είμαστε πατριώτες, οικογενειάρχες, και πάνω απ' όλα άνθρωποι.
Στη περίπτωση που δεχτούμε να υπάρχουν όλοι αυτοί στη Χώρα μας τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, αν μας λέτε (ρατσιστές),θα σας πω το εξής: όταν ξενιτευτήκαμε εμείς, μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, πριν μας δεχτούν στις χώρες τους, μέχρι και τα δόντια μας κοιτούσαν, με χαλασμένο έστω ένα δόντι μας έστελναν πίσω.
Τώρα έρχονται κουβαλώντας κάθε λογής αρρώστιες, όπως aids ,ελονοσία, θανατηφόρα στελέχη ιλαράς, κ.α. , που στη χώρα μας είχαμε εξαφανίσει ή περιορίσει.
Και το πιο περίεργο της υπόθεσης κύριοι αντιρατσιστές, είναι που βρίσκουν τα χρήματα για να εξαγοράζουν τους διακινητές τους, πληρώνοντας ποσά 2000 - 5000 ευρώ.
Φυσικά και το μεγάλο φταίξιμο το έχουν οι πολιτικοί, που όλοι έχουμε κατά καιρούς ψηφίσει, και εγώ, και σεις κύριοι, που παριστάνεται τους ανθρωπιστές και αντιρατσιστές.
Μα αν δεν δίνουν σημασία οι πολιτικοί, εμείς πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια;
Σας ρωτώ κύριοι;
Αν ερχότανε στο σπίτι σας και σας λήστευαν, σας βίαζαν τη γυναίκα και το παιδάκι σας, δολοφονούσαν έναν από τους συγγενείς σας, τότε να έβλεπα τι θα κάνατε, σεις κύριοι, ανθρωπιστές.
Ποιος σας είπε ότι αυτό είναι ρατσισμός κύριοι;
Σας πληροφορώ ότι δεν είμαστε ρατσιστές, μα αγωνιστές.
Και για μας τα ιδανικά είναι η «Πατρίδα, η πίστη και η οικογένεια».
Αν θέλετε να μάθετε εμείς που σήμερα παλεύουμε για να φύγουν αυτοί από τη Πατρίδα μας, αύριο θα παλέψουμε για να ζήσουν αυτοί όσο το δυνατόν καλύτερα στις δικές τους χώρες.
Να μάθετε κύριοι να ξεχωρίζετε, την επιβίωση, από την ανθρωπιά.
Κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι εσείς πράττετε το καλό και όχι εμείς.
Εμείς οι (ρατσιστές) όπως μας λέτε, ξέρουμε να ξεχωρίζουμε την ανάγκη επιβίωσης και αυτών των ανθρώπων, αν έμεναν στις χώρες τους, έχουμε όλη τη καλή διάθεση να τους βοηθήσουμε εκεί.
Ακόμα και εμείς οι (ρατσιστές όπως μας λέτε) συμπονούμε και προσφέρουμε κατά καιρούς από το υστέρημα μας, για τα παιδάκια στην Αφρική και σε άλλες χώρες που πάσχουν, μα να μείνουν στις χώρες τους, και όχι να έρχονται στη δική μας και να δολοφονούν, να μας κλέβουν και μας βιάζουν τα παιδιά και τις γυναίκες μας.
Άρα τη καραμέλα του ρατσισμού κρατήστε την για σας και μην μας τη πασάρετε καθημερινά.
Γιατί ότι και να γίνει, θα προστατεύουμε τη Πατρίδα μας και την οικογένεια μας, όχι για να σας πάμε κόντρα, μα για την επιβίωση μας και κατ’ επέκταση του Έθνους μας.