Παναγία Πορταΐτισσα

Παναγία Πορταΐτισσα

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ


6:20pm Feb 1


Καραχάλιος Σπυρίδων

Η πατρίδα μας πιέζεται έντονα σε εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Όμως το κατοχικό καθεστώς των δωσίλογων πολιτικάντηδων εκτελεί πειθήνια τις δολοφονικές εντολές των μνημονίων την ώρα που επιτίθεται με λύσσα σε βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ναι, το πρόβλημα όλων των βαριδιών του Γένους μας είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Βόθρος και ανθελληνισμός επικρατεί παντού γύρω μας. Οι μνημονιακοί συγκυβερνήτες ωστόσο αποστέλλουν σημειώματα υποταγής στα τοκογλυφικά αφεντικά τους που λέγουν να το βουλώσουμε και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα του οικονομικού και βιολογικού θανάτου. Στα σημειώματα αυτά λέγουν που είναι έτοιμοι για το νέο κούρεμα χρέους, για την τακτοποίηση του νέου φορομπηχτικού νομοσχεδίου και την νέα ανακεφαλαιοποίηση των αγαπημένων τους συγκυβερνητικών τραπεζών.

Ο «ανθρωπιστής» Τσίπρας του φιλοτουρκικού, φιλοσκοπιανού και γενικά φίλου πασών των μισελλήνων ΣΥΡΙΖΑ άκουσε και αποδέχτηκε στην επίσκεψη του στις ΗΠΑ τις αμερικανικές αξιώσεις. Να μην παρουσιάσουμε χάρτες και να μην ανακηρύξουμε οριοθετήσεις θαλασσίων ζωνών που δεν θα μας βοηθήσουν στην αξιοποίηση του γεωφυσικού μας πλούτου αλλά θα δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και νέες γκρίζες ζώνες. Να κάνουμε έρευνες στην Κρήτη με τα δικά τους παιδιά αλλά στο Αιγαίο και έως τις τουρκοκατεχόμενες ακτές μας να μην προχωρήσουμε παρά μονάχα παρέα με τις ΗΠΑ και την Τουρκία. Να μην περιμένουμε επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης και σύσκεψη για το χρέος. Ο επαναστάτης ελληνομάχος Τσίπρας αποδέχτηκε επίσης την αδιατάρακτη λειτουργία της νατοϊκής βάσης στη Σούδα.

Ο Εθνικισμός μας έρχεται ως ελευθερωτής του λαού και αναμορφωτής του Έθνους μας. Αυτός είναι ο λόγος που δέχεται ομαδικά πυρά από τους καταστροφείς της πατρίδος μας. Μηδενική ανοχή σε προδότες, τοκογλύφους και θρασείς βαρβάρους. Άμεση κάθαρση και διωγμό των ανθελληνικών παρασίτων. Ενεργοποίηση της ελληνικής παραγωγής και της ύψιστης στρατιωτικής ετοιμότητας της Ελλάδος. Ελληνική και Εθνικιστική πολιτική διοίκηση, νέα συμμαχική στρατηγική, ενίσχυση του Στρατού και διεκδικητική εθνική πολιτική. Κάνουμε πράξη τους φόβους των εχθρών μας με την Μεγάλη Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/